Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tânăr, polivalent şi de mare viitor. Încă un jucător ajunge la FCSB! Va face pregătirea de vară cu echipa lui Bogdan Andone

Tânăr, polivalent şi de mare viitor. Încă un jucător ajunge la FCSB! Va face pregătirea de vară cu echipa lui Bogdan Andonegalerie foto

FCSB

Comentarii

Instalat pe banca tehnică a FCSB, Bogdan Andone va avea la dispoziţie un lot destul de numeros în perioada de pregătire din vară.

Unul dintre jucătorii care are şanse bune să fie păstrat în lot pentru sezonul viitor este Gabriel Simion, fotbalist crescut de gruparea roş-albastră. Simion (21 de ani) este încă eligibil pentru regula Under 21 şi a fost împrumutat sezonul trecut la Dunărea Călăraşi.

L-a impresionat pe Mihai Stoica

Evoluţiile sale l-au cucerit pe directorul sportiv Mihai Stoica. Acesta a confirmat că Simion poate fi o soluţie pentru sezonul viitor, mai ales că fotbalistul născut chiar la Călăraşi este genul de jucător polivalent.

Simion poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş lateral, dar şi ca mijlocaş la închidere. Dacă în zona laterală, FCSB nu are probleme de efectiv, în centrul defensivei şi în zona mediană, prezenţa sa poate fi un real câştig.

FCSB are în acest moment doar doi fundaşi centrali de meserie (Bălaşa şi Planic), în timp ce Momcilovic, Cristea sau Nedelcu au fost foloşiţi în acea zonă în funcţie de circumstanţe.

Gabriel Simion a evoluat în sezonul trecut constant pentru Dunărea. Are 2.094 de minute jucate în 29 de jocuri oficiale pentru formaţia lui Dan Alexa. În majoritatea meciurilor a fost folosit în linia mediană, dar în Liga 1, Simion a evoluat şi ca fundaş stânga/dreapta sau ca fundaş central.

Fotbalistul care măsoară 1.77 de centimetri este încă eligibil pentru regula Under 21, iar din sezonul viitor în Liga 1, echipele vor fi obligate să folosească doi jucători care să respecte această regulă. 

Afla mai multe despre: gabriel simionfcsb 

viewscnt
Articole similare