Experiențe împreună.
You are here:

Tânărul Cătălin Itu, în culmea fericirii după primul titlu din carieră. "Merit trofeul la fel de mult ca orice jucător din echipă. Am muncit tot anul"

Tânărul Cătălin Itu, în culmea fericirii după primul titlu din carieră. "Merit trofeul la fel de mult ca orice jucător din echipă. Am muncit tot anul"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul Cătălin Itu a declarat, luni seară, după ce a câştigat titlul cu CFR Cluj, că speră ca el şi colegii săi să aibă un parcurs cât mai lung, aproape de trofeu, şi în Liga Campionillor.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

 “A fost puţin mai dificil. Consider că merit trofeul la fel de mult ca orice jucăror din echipă. Am muncit tot anul. Sperăm să ajungem măcar aproape de a cuceri şi LC. Până la urmă s-a văzut care e echipa mai experimentată şi cu valoare mai mare”, a spus Itu.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019. La Craiova, CFR Cluj a revenit de la 0-1, după ce craiovenii au deschis scorul prin Nistor ’10. Pentru clujeni au marcat apoi Vinicius ’36, Boli ’56 şi Deac ’77 (penalti).

viewscnt
Articole similare
Prima sportiva cu dizabilitati care a pozat in Playboy: "Asta e fotografia mea preferata"