Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tânărul cu zero rezultate la FRF” şi ”tactici politice din anii `50”. Lupescu îi dă replica lui Burleanu şi face un anunţ clar: ”Nu mă mai întorc”

”Tânărul cu zero rezultate la FRF” şi ”tactici politice din anii `50”. Lupescu îi dă replica lui Burleanu şi face un anunţ clar: ”Nu mă mai întorc”

FRF

Comentarii

Acuzat de Răzvan Burleanu că a minţit atunci când a spus că şi-a dat demisia de la UEFA, în realitate fiind într-un concediu fără plată, Ionuţ Lupescu îi răspunde fără menajamente preşedintelui FRF.

Într-o postare publicată pe contul său de Facebook, Ionuţ Lupescu a ţinut să clarifice situaţia sa actuală de la UEFA, după ce Răzvan Burleanu l-a acuzat că a minţit în momentul în care a spus că şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupa la forul continental.

Ca de obicei, aşa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale preşedintelui FRF nu sunt altceva decât minciuni prin omisiune. Răzvan Burleanu s-a folosit de un răspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidenţia, în stilul lui caracteristic, o supoziţie falsă. Adevărul complet este următorul: pentru reprezentanţii top management, demisia presupune o predare de gestiune care durează o perioadă de timp mai îndelungată. Din cauza intrării în competiţia electorală, plecarea ireversibilă nu a mai putut fi finalizată. Singura soluţie, în acest context, a fost inactivarea funcţiei până la definitivarea plecării. Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi şi confirmat în curând. Se va dovedi, astfel, că, din disperare, Răzvan Burleanu nu doar că a manipulat încă o dată opinia publică, ci a amestecat într-o competiţie internă şi numele UEFA.

Reconfirm şi pe această cale că nu mă voi întoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru că ceea ce am spus în această campanie a fost 100 la sută adevărat. Din nefericire pentru tânărul cu zero rezultate în fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare conştientă şi cinică a opiniei publice nu îl vor ajuta să mai câştige încă un mandat. Dânsul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, încă după primul tur.

Din toată această mascaradă reţin că, până la urmă, domnia sa a minţit de două ori. Şi acum, şi atunci când spunea că eram căzut în dizgraţie la UEFA. Dacă oamenii de acolo nu mă mai voiau, cum îşi explică noile lui acuzaţii că nici nu am plecat de la UEFA? Răspunsul nu este decât unul: se încurcă în propriile lui minciuni, până la nivelul cel mai de jos al unui om care nu poate pierde cu demnitate”, a fost mesajul lui Lupescu.

Afla mai multe despre: lupescuburleanufrfalegeri 

viewscnt
Articole similare