Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tănase, aproape de un super-transfer. Căpitanul FCSB-ului, pregătit să trăiască visul american: "Îl las să plece la vară"

Tănase, aproape de un super-transfer. Căpitanul FCSB-ului, pregătit să trăiască visul american: "Îl las să plece la vară"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) este foarte aproape de a pleca de la FCSB, fiind dorit insistent în MLS.

Mijlocaşul ofensiv de la FCSB este foarte aproape de a pleca în SUA. Florin Tănase (26 de ani) ar urma să se transfere în vară.

Pentru cei de la Fanatik, Giovanni şi Gigi Becali au făcaut mai multe declaraţii cu privire la transferul lui Tănase. În calitate de impresar, vărul patronului de la FCSB a menţionat faptul că destinaţia lui Florin este MLS şi că acesta ar putea pleca pe aproximativ 4 milioane de euro.

"Sunt şanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Şi, bineînţeles, dacă şi Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5-4 milioane de euro şi atunci toate părţile pot fi mulţumite", a declarat Giovanni pentru cei de la Fanatik.

Gigi Becali susţine, însă, că nu i-a promis nimic decarului de la FCSB şi că în funcţie de oferta primită ar urma să îl lase să plece la finalul sezonului.

"Nu i-am promis nimic lui Tănase, dar e posibil să-l las să plece la vară. Depinde, normal, şi de ofertă", a spus Gigi Becali pentru sursa menţionată.

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte, de mijlocaşul celor de la FCSB au mai fost interesate câteva echipe din Turcia, dar şi din SUA. În 2019, Becali a primit o ofertă din MLS, de la New York Red Bulls, dar patronul roş-albaştrilor nu a fost mulţumit de suma pe care americanii o ofereau aşa că nu a acceptat-o.

Florin Tănase mai are 2 ani de contract cu echipa pentru care a jucat 174 de partide în care a marcat 53 de goluri şi a oferit 31 de assist-uri. Mijlocaşul ofensiv a venit de la Viitorul în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. Pentru echipa naţională a României, Florin a evoluat în 6 meciuri şi a dat o pasă de gol.

  • Tănase este evaluat la 3 milioane de euro, conform transfermarkt

Afla mai multe despre: fcsbflorin tănasegiovanni becaligigi becali 

viewscnt
Articole similare