Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţara Galilor - Uruguay. Cotă bună pentru sud-americani

Ţara Galilor - Uruguay. Cotă bună pentru sud-americani

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Ţara Galilor - Uruguay Amical 25.03.2018. Bookmakerii ne oferă o cotă bună pentru victoria sud-americanilor, care au o echipă superior valorică adversarilor lor.

Ponturi pariuri Ţara Galilor - Uruguay Amical 25.03.2018

Nu toate sunt bune pentru semifinalista Campionatului European din 2016. Ţara Galilor a avut parte de o deziluzie la finalul anului trecut, când a ratat calificarea la Cupa Mondială. Bale şi compania au încheiat preliminariile cu un eşec, 0-1 în faţa Irlandei, şi au terminat pe locul 3 în grupă. Tot pe finalul anului trecut, seria neagră s-a prelungit la trei meciuri fără victorie, după 0-2 cu Franţa şi 1-1 cu Panama. Ţara Galilor avea aşadar nevoie de un meci care să îi redea moralul. Şi a reuşit acest lucru la finalul săptămânii trecute. A trecut de primul tur la China Cup, după o victorie cu 6-0 în faţa gazdelor. Bale a reuşit un hattrick pentru galezi şi a adăugat o pasă de gol, în timp ce Vokes a încheiat meciul cu două goluri şi două assist-uri. Wilson şi-a mai trecut numele pe lista marcatorilor. Ştiri Rapid

Ponturi pariuri Ţara Galilor - Uruguay Amical 25.03.2018

De cealaltă parte, Uruguay a avut şi ea un joc convingător în primul meci de la China Open. A trecut cu 2-0 de Cehia, prin golurile lui Suarez şi Cavani din prima repriză. A fost prima victorie a albiceleştilor în seria de meciuri amicale dinainte de Cupa Mondială. În precedentele partide, sud-americanii au remizat cu Polonia, scor 0-0, şi au fost învinşi de Austria, scor 1-2. Altfel, Uruguay este una dintre naţionalele care ar putea produce surpriza la Cupa Mondială. Echipa s-a calificat de pe locul secund din preliminariile sud-americane. Nouă victorii, patru remize şi cinci înfrângeri a fost palmaresul naţionalei pregătite de Oscar Tabarez. Uruguay se poate lăuda şi cu golgheterul campaniei de calificare din zona Americii de Sud - Cavani a înscris 10 goluri în 18 meciuri.

Ţara Galilor - Uruguay 2 @ 2.00

Afla mai multe despre: tara galilorurugayponturi pariuriamical 

viewscnt
Articole similare