Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţara în care decedaţii din cauza coronavirusului sunt incineraţi şi aruncaţi în râu: ”Aici nu se fac autopsii”

Ţara în care decedaţii din cauza coronavirusului sunt incineraţi şi aruncaţi în râu: ”Aici nu se fac autopsii”

Diverse

Comentarii

Fran Gonzalez, un mijlocaş spaniol care joacă la Mohun Bagan, spune că situaţia provocată în India de pandemia de coronavirus este mai dramatică decât mare. Cu o populaţie de 1,3 miliarde de oameni, indienii nu au un număr exact al deceselor provocat de COVID-19.

Oficial, în India sunt 9.240 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19 şi 331 de persoane decedate. Însă Fran Gonzalez descrie haosul din India, care arată o situaţie mult mai bună decât există în realitate. Mijlocaşul de 31 de ani susţine că autorităţile din India nu au reuşit să identifice numărul real al victimelor provocate de coronavirus.
Fran Gonzalez spune că în India nu se fac autopsii şi nu se ştie astfel dacă o persoană a murit din cauza coronaviruslui sau din alte cauze. În plus, conform tradiţiei, persoanele decedate sunt incinerate şi aruncate în Gange, fluviu considerat sacru de hinduşi.  
”În opinia mea, este foarte dificil să ţii numărul exact (n.r. al deceselor din cauza COVID-19) într-o ţară precum India. Pentru că până la urmă aceasta este o ţară în curs de dezvoltare - ca zic aşa - în care nu există autopsii. Oamenii mor, îi incinerează şi îi aruncă în râu (n.r. în Gange). Vorbim despre o ţară în care oamenii mor în fiecare zi din cauza bolilor sau din cauza alimentelor insuficiente. Deci, de unde ştii că mor din cauza asta asta sau de coronavirus? Înţeleg că prin numărarea pe care o fac sunt foart departe de realitate. Danu pentru a acoperi ceva, aşa cum s-a întâmplat în cazul Chinei, care este o ţară mai netransparentă, ci din cauza faptului că este pur şi simplu foarte greu să ţii un număr”, a declarat Fran Gonzalez pentru cordopolis.es.

Câte cazuri de coronavirus sunt în India

Până acum, India a raportat 9.240 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, 331 de decese provocate de COVID-19, în timp ce 1.096 de persoane au fost declarate vindecate. Ieri, 12 aprilie, au fost înregistrate 759 de cazuri noi, în scădere faţă de ziua precedentă, când au fost declarate 846 de cazuri noi. 
 
 

Afla mai multe despre: india 

viewscnt
Articole similare