Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Târgoviştenii au descoperit optimismul: ”Mergem înainte, nu e loc de paşi greşiţi şi avem încredere că putem să ne salvăm”

Târgoviştenii au descoperit optimismul: ”Mergem înainte, nu e loc de paşi greşiţi şi avem încredere că putem să ne salvăm”
Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Neguţ '80 şi Yameogo '83, pentru Chindia, respectiv Răduţ, în minutul 90+2: ”Eram în disperare după puncte, am venit pe terenul unei echipe foarte bune şi am făcut un meci foarte bun. Organizaţi pe faza defensivă, dârzi, tenaci şi am fost răsplătiţi pe faza ofensivă, unde am reuşit să dăm două goluri şi să mai avem şi alte ocazii” a mărturisit Benga, la finalul partidei.

Fundaşul central al oaspeţilor a mai completat: ”Eu ştiam că suntem o echipă bună şi că avem calitate, atunci când suntem uniţi şi suntem agresivi. Am lucrat foarte bine în cantonament, aşa că pentru mine nu este o surpriză aceasta victorie. Au fost momente grele şi pentru noi. Fiind o echipă nou-promovată, e normal să ai fluctuaţii de formă. Au fost unele meciuri în care am condus şi poate am jucat bine, dar am pierdut pe mici greşeli sau mici neatenţii, au fost şi meciuri în care am fost praf, dar după această pauză de iarnă ieşim mai puternici, avem o echipă bună şi mergem cu încredere în playout, să ne jucăm şansa şi să ne salvăm de la retrogradare. Este presiune mare, fiecare meci contează, fiecare punct contează în această luptă pentru evitarea retrogradării. Mergem înainte, nu e loc de paşi greşiţi şi avem încredere că putem să salvăm această echipă” a mai declarat târgovişteanul.

Afla mai multe despre: bengachindia 

viewscnt
Articole similare