Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl lui Florentin Matei reacţionează după ce Gigi Becali l-a numit "copil de mingi" pe fiul său: "Se poartă ca un suporter de rând"

Tatăl lui Florentin Matei reacţionează după ce Gigi Becali l-a numit "copil de mingi" pe fiul său: "Se poartă ca un suporter de rând"

FCSB

Comentarii

Tatăl mijlocaşului echipei FCSB, Florentin Matei, a reacţionat după ce finanţatorul vicecampioanei l-a criticat pe fiul său la finalul meciului cu FC Voluntari, scor 2-2. Costel Matei i-a luat apărarea patronului clubului, deşi acesta a spus despre mijlocaş că parcă ar fi un copil de mingi pe teren.

"Ar fi un lucru dureros să vină a doua oară şi să nu reuşească. Pentru mine, ca părinte, ar fi un dezastru! Şi aşa suferinţa e mare, v-am zis că nu mai suport fotbalul. Mi se pare ciudat că el nu are parte de un pic de răgaz. E prea mare presiunea pe cei trei de care vorbeam (n.r. Hora, Matei şi Stoian), ultimii veniţi. E Steaua, dar presiunea mai mare ca pe ei nu am văzut. Nu au venit pe milioane ca să stai pe ei, să le impuţi…

Nu e presiunea de la domnul Becali, cât e de la alţii. Eu cu domnul Becali nu am nimic, pentru că dacă aveam ranchiună sau ceva, Florentin nu s-ar fi întors niciodată. Dânsul gândeşte şi se poartă ca un suporter de rând, cum aş fi şi eu. Lucrurile sunt sincere la dânsul, la cald, pe moment. Când spune că e dezamăgit, se referă la un meci. După aceea se iau şi se răstălmăcesc cuvintele lui, apare presiunea din interiorul clubului, presiunea presei şi tot aşa", a spus tatăl lui Florentin Matei pentru Fanatik.

Tatăl mijlocaşului de la FCSB s-a referit şi la relaţia lui Matei cu antrenorul Mihai Teja: "Domnul Teja îi cere să lumineze jocul, să joace foarte simplu. El mai încearcă să ţină de minge, să o mai ia şi cu el, că ăsta este stilul lui… Nu o să fie deloc uşor, dar nu văd de ce nu ar reuşi să se impună la Steaua! Eu cred că se vor linişti lucrurile, pentru că acum şi pentru Teja e cam greu. E la început, e antrenor nou, până se face înţeles de toată echipa…".

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-2, contra echipei FC Voluntari, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1.

Afla mai multe despre: matei 

viewscnt
Articole similare