Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl lui Materazzi, uluit de un jucător transferat de Gigi Becali: ”Mi-a spus că va ajunge un fotbalist grozav”. A primit ofertă din Serie A, dar a semnat cu FCSB

Tatăl lui Materazzi, uluit de un jucător transferat de Gigi Becali: ”Mi-a spus că va ajunge un fotbalist grozav”. A primit ofertă din Serie A, dar a semnat cu FCSB

Superliga

Comentarii

Impresarul Virgil Colfescu a dezvăluit în presa din Italia o scenă cu un jucător care ulterior a fost transferat de Gigi Becali la FCSB. Coflescu spune că Dennis Man a fost remarcat de Giuseppe Materazzi, când era doar un copil, a avut ofertă clară din Italia, dar a ales să se transfere la FCSB, unde între timp a devenit unul dintre cei mai buni jucători.

Printre cei mai buni jucători din Liga 1, Dennis Man a avut şansa să se transfere în străinătate încă de când avea doar 16 ani şi juca la UTA Arad. Virgil Colfescu dezvăluie că tânărul atacant dreapta a avut ofertă din Serie A, însă ulterior a ales să se transfere la FCSB. Man a fost remarcat şi de Giuseppe Materazzi, tatăl lui Marco Materazzi, când jucătorul avea doar 11 ani.

Tatăl lui Marco Materazzi, uluit de calităţile lui Dennis Man: ”Mi-a spus că va ajunge un jucător grozav”

Fost antrenor de fotbal, Giuseppe Materazzi a trecut şi prin România. În 2010, pentru câteva luni, tatăl lui Marco Materazzi a fost antrenor la FC Braşov. Virgil Colfescu spune că Giuseppe Materazzi l-a remarcat atunci pe Dennis Man într-un meci de juniori.

Deşi avea doar 11 ani, Dennis Man a reuşit să-l dea pe spate pe Giuseppe Materazzi, care a pariat că acel copil va ajunge ”un fotbalist grozav”. Colfescu mai spune că Dennis Man a avut ofertă din Serie A încă de când avea doar 16 ani, însă a refuzat-o şi s-a transferat la FCSB, deşi propunerea făcută de Gigi Becali era inferioară:

”În urmă cu mulţi ani am fost în România cu Giuseppe Materazzi (n.r. tatăl lui Marco Materazzi) şi l-am văzut pe acest băiat într-un meci de juniori, Man avea 10-11 ani. Îmi amintesc foarte bine că Materazzi mi-a spus că acesta va deveni un jucător grozav. La 16 ani a sosit o ofertă din Italia care a depăşit-o pe cea a Stelei. Pentru mine este un alt doilea atacant care are cifre foarte bune. Are şut, dribling şi ultimă pasă”, a declarat Virgil Colfescu pentru fiorentinanews.com.

L-a recomandat Adi Mutu pe Dennis Man la Fiorentina? ”Problema este preţul cerut de Gigi Becali”

Virgil Colfescu mai spune că numele lui Dennis Man ar fi ajuns în vederile Fiorentinei datorită relaţiei speciale dintre Adi Mutu - selecţionerul naţionalei de tineret şi Cesare Prandelli - antrenorul Fiorentinei. La 11 ani distanţă de la momentul în care l-a uimit pe Giuseppe Materazzi, Dennis Man poate prinde un transfer în Italia. Însă Virgil Colfescu spune că principalul obstacol este suma pe care Gigi Becali o cere pentru Dennis Man:

”Cred că numele lui Dennis Man a apărut datorită relaţiei dintre Prandelli şi Adrian Mutu. Băiatul (n.r. Dennis Man) este pe piaţă de cel puţin doi ani. A făcut jocuri bune atât cu Steaua (n.r. FCSB), cât şi la echipa naţională de tineret, unde a fost antrenat de Mutu. Fostul număr 10 violet (n.r. Adi Mutu) ar putea deveni pion important în a-l vedea pe Man în tricoul Fiorentinei.

Problema este preţul. Becali, patronul Stelei Bucureşti (n.r. FCSB), cere întotdeauna cifre foarte mari. Dacă anturajul reuşeşte să-l convingă pe patronul Stelei să scadă preţul, Man poate schimba echipa. De asemenea, a avut oferte din Spania, dar nu a jucat niciodată în străinătate. Preţul începe de la 15 milioane de euro”,
a mai spus Colfescu.
 

Afla mai multe despre: virgil colfescu 

viewscnt
Articole similare