Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl lui Valentin Mihăilă, detalii după ce fotbalistul a făcut vizita medicală la Atalanta! ”Am stat cu sufletul la gură să fie bine pentru el!”

Tatăl lui Valentin Mihăilă, detalii după ce fotbalistul a făcut vizita medicală la Atalanta! ”Am stat cu sufletul la gură să fie bine pentru el!”

Stranieri

Comentarii

Atalanta a ajuns la un acord cu Parma pentru împrumutul lui Valentin Mihăilă până la finalul sezonului.

Mihăilă va fi împrumutat până la finalul sezonului, iar echipa din Bergamo are opţiune de cumpărare a jucătorului român. Dacă se va impune, Parma ar putea să primească în schimbul lui 12 milioane de euro. 

Acum, tatăl fotbalistului a confirmat transferul şi a mărturisit că toţi apropiaţii fostului jucător de la Craiova sunt mândri de el. 

”Toţi am stat cu sufletul la gură să fie bine pentru el. Toată familia e mândră de el şi el trebuie să ne facă să fim şi noi mândri că a ajuns la o echipă bună. E bucurie foarte mare acasă, toţi prietenii m-au sunat, mi-au dat mesaje, m-au încurajat, felicitat. Acum aştept să vorbesc cu el”, a declarat Marian Mihăilă, tatăl fotbalistului, la Pro TV.

Cumpărat de la Universitatea Craiova, în octombrie 2020, în schimbul sumei de 9,1 milioane de euro, Valentin Mihăilă s-a impus rapid la Parma. Deşi a fost măcinat de accidentări, fotbalistul de 21 de ani a avut evoluţii apreciate în Serie A, dar şi în liga secundă, unde în actuala stagiune a marcat 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 13 meciuri jucate.

Atalanta este pe locul 4 în Serie A, la zece puncte în spatele liderului Inter, iar la finalul lunii februarie va juca în play-off-ul Europa League împotriva grecilor de la Olympiacos.

Valentin Mihăilă, din nou în Serie A. Giovanni Becali, detalii inedite din culisele transferului

"Atalanta e una dintre echipele participante în Champions League. E un transfer bun, dar când eşti în fotbalul italian şi mai şi arăţi câte ceva, se mai găsesc oferte. El a şi fost mult accidentat, trebuie să ai noroc, trebuie să găseşti echipa care joacă în 4-3-3 pe un contraatac şi aşa mai departe.

Negocierile au fost sâmbătă toată după amiaza, noaptea, până la 2 dimineaţa cu Ribalta, directorul general, cu directorul sportiv. Pe la 2 jumătate dimineaţa, i-am lăsat şi le-am spus că dacă se înţeleg să mă cheme. La 11:30, m-au chemat şi pe mine şi mi-au spus că s-au pus de acord. Să mă duc să-mi dau acordul pe contract.

Da, i se potriveşte Atalanta lui Mihăilă. Au făcut o opţiune de cumpărare de 9 milioane de euro, aproape 9 milioane de euro, mai mult cu bonusuri, depinzând şi de condiţii pe care le are de îndeplinit şi jucătorul, şi Atalanta... Ei îl urmăresc de patru, cinci luni de zile. L-au vrut antrenorul şi directorul sportiv. Parma, dacă ar vinde acest jucător, ar fi pe plus" , a declarat Giovanni Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stranieri-valentin mihăilă-atalanta 

viewscnt
Articole similare