Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl Wandei Nara a făcut-o praf pe fiica lui: ”Nu vorbesc cu ea. Cred că ea şi soţul ei sunt orbiţi de faimă şi de bani”

Tatăl Wandei Nara a făcut-o praf pe fiica lui: ”Nu vorbesc cu ea. Cred că ea şi soţul ei sunt orbiţi de faimă şi de bani”

Campionate

Comentarii

Andres Nara, tatăl Wandei Nara, spune că a rupt orice relaţie cu fiica sa, din cauza atitudinii pe care aceasta o are. În plus, Andres spune că a rămas în relaţii excelente cu Maxi Lopez, fostul soţ al Wandei.

Wanda Nara a fost căsătorită cu Maxi Lopez şi au trei copii împreună, însă l-a trădat pentru Mauro Icardi. Un pas care n-a fost deloc pe placul lui Andres Nara. Tatăl Wandei spune că a rupt legătura cu fiica sa, după ce aceasta s-a căsătorit cu Mauro Icardi. În schimb, a rămas în relaţii excelente cu Maxi Lopez şi spune că Wanda este foarte deranjată de acest lucru.

”Nu vorbesc cu Wanda. Cred că ea şi soţul ei sunt orbiţi de faimă, de bani, de situaţia în care se află. Îl apăr pe Maxi Lopez şi poate asta o deranjează. Nu-l uit pe bărbatul care a fost lângă mine, aşa cum nu uit că este tatăl celor trei nepoţi ai mei”, a declarat Andres Nara, tatăl Wandei Nara.

Afla mai multe despre: wanda nara 

viewscnt
Articole similare