Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu despre Andrei Vlad: "Toţi jucătorii de la FCSB sunt criticaţi de Becali. Dar cu Botoşani nu văd ce a făcut greşit "

Tătăruşanu despre Andrei Vlad: "Toţi jucătorii de la FCSB sunt criticaţi de Becali. Dar cu Botoşani nu văd ce a făcut greşit "
Comentarii

Titularul postului de portar al primei reprezentative a României, Ciprian Tătăruşanu îl apără pe tânărul Andrei Vlad, portarul care a compromis în mare calificarea echipe sale de club, FCSB, în grupele Europa League.

Portarul lui FC Nantes spune că nu înţelege de ce Vlad a fost atacat inclusiv după partida de duminică în care FCSB a remizat (2-2) cu FC Botoşani: "A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut un meci al FCSB. Aseară am avut ocazia să văd meciul cu FC Botoşani şi nu ştiu de ce Andrei Vlad a fost criticat pentru acest meci. Adică nu ştiu ce ar fi putut să facă în plus!" spune Tătăruşanu.

Fost portar la FCSB între , Ciprian Tătăruşanu evită să-i dea sfaturi tânărului portar al formaţiei lui Becali şi crede că patronul FCSB are aceeaşi atitudine critică faţă de toţi jucătorii săi: "Nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că nu îl cunosc, l-am văzut doar un meci jucând. Cred că cel mai în măsură să vorbească este antrenorul cu portarii de la FCSB, Marius Popa. El poate să-i dea sfaturi, el îl cunoaşte mult mai bine. Având în vedere criticile, nu cred că este vreun jucător de la FCSB care a scăpat de criticile patronului, deci pare deja ceva normal"

Bogdan Lobonţ, proaspăt coopotat în staff-ul tehnic al selecţionerului Cosmin Contra a mers în cantonamentul echipei de tineret pentru a-l întâmpina şi încuraja pe Andrei Vlad. Tătăruşanu spune că sfaturile fostului portar de la Ajax şi AS Roma îi vor prinde foarte bine portarului naţionelei de tineret: "Sfaturile lui Lobonţ îi vor prinde bine. Sunt sfaturi care vin de la un fost mare portar, cu mare experienţă. Asta e viaţa portarilor. La meciul cu Rapid Viena, după ce a greşit el a mai fost şi altă greşeală" a încheiat Tătăruşanu. 

Afla mai multe despre: andrei vladciprian tătăruşanufcsb,  

viewscnt
Articole similare