Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu, după ce a apărat un penalty cu Muntenegru: ”I-am studiat. Am apărat cu ochiul!”

Tătăruşanu, după ce a apărat un penalty cu Muntenegru: ”I-am studiat. Am apărat cu ochiul!”

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat cu 1-0 în Muntenegru, dar Ciprian Tătăruşanu a apărat un penalty, în minutul 70. Portarul naţionalei spune că România a avut o prestaţie bună în Liga Naţiunilor, deşi am căzut în urna a patra pentru preliminariile EURO 2020.

România a câştigat în Muntenegru, în ultima etapă din Liga Naţiunilor şi a terminat grupa pe locul 2. Însă rezultatele din această campanie din Liga Naţiunilor ne-au dus în urna a patra din preliminariile EURO 2020. Tătăruşanu spune totuşi că a fost o campanie bună şi este încrezător că vom face o figură frumoasă şi în preliminariile EURO 2020:

”Am studiat posibilii jucători care execută. De obicei, trăgea pe acel colţ, m-am aruncat şi am apărat. Jucătorul a tras foarte tare şi mingea mi-a venit direct în ochi. Am apărat cu ochiul. A fost un teren destul de bun având în vedere cât a plouat înainte de meci. Eu cred că am făcut o campanie foarte bună. (n.r. întrebat dacă România se poate califica la EURO) Sigur că ne putem califica. Am demonstat şi în meciul cu Serbia, am demonstrat şi astăzi. Nu am câştigat grupa pentru că Serbia a fost o echipă mai puternică, având în vedere că au câştigat mai multe meciuri”, a declarat Ciprian Tătăruşanu la Pro TV.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuliga natiunilorromaniamuntenegru 

viewscnt
Articole similare