Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu i-a pus gând rău rivalului din poarta lui Lyon. Românul vrea să fie titular. Mesajul transmis de legenda Juninho

Tătăruşanu i-a pus gând rău rivalului din poarta lui Lyon. Românul vrea să fie titular. Mesajul transmis de legenda Juninho

Ligue 1

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) a fost vineri prezentat oficial la noul său club, Olympique Lyon, iar internaţionalul român a ţinut să îi transmit imediat un mesaj războinic colegului Anthony Lopes.

"Am ales Lyon pentru că este unul dintre cele mai mari cluburi din Franţa. Anthony Lopes este un portar foarte bun şi prin competiţia noastră sper să ajutăm echipa, dar nimeni nu mi-a zis că am venit să fiu al doilea portar", a declarat Tătăruşanu la prezentarea oficială. 

Juninho, fostul mijlocaş brazilian care a devenit directorul sportiv al francezilor, a ţinut şi el să îi transmită un mesaj titularului din poarta naţionalei României: "Anthony este de mult timp la echipă, dar Tătăruşanu a venit să se lupte, antrenorul va decide", a transmis oficialul, potrivit RMC Sport. 

Ciprian Tătăruşanu este la a treia aventură în străinătate. El a semnat cu Lyon un contract valabil până în 2022 după ce i-a expirat înţelegerea cu FC Nantes. 

Afla mai multe despre: tatursanulyon 

viewscnt
Articole similare