Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu l-a făcut mare :) A fost dorit de Roma şi de Inter, dar a ajuns la Sevilla pentru 15 milioane

Tătăruşanu l-a făcut mare :) A fost dorit de Roma şi de Inter, dar a ajuns la Sevilla pentru 15 milioane
Comentarii

Sevilla a realizat al treilea transfer al verii. L-a cumpărat pe Diego Carlos de la Nantes, în schimbul căruia a plătit 15 milioane de euro.

Fundaşul central brazilian de 26 de ani a impresionat în cei trei ani petrecuţi la Nantes, în care a betonat apărarea alături de Ciprian Tătăruşanu.

În acest sezon, Diego Carlos a evoluat în 40 de partide pentru canari şi a atras atenţia marilor echipe din Serie A. Inter, Roma, Lazio şi Fiorentina l-au dorit, dar Sevilla s-a mişcat mai repede şi a oficializat transferul stoperului.

Marca scrie ca Diego Carlos a fost adus pentru a-l înlocui pe Gabriel Mercado, căruia i-a expirat contractul.

Sevilla a mai plătit în această vară 15 milioane de euro pentru Munas Dabbur de la Salzburg şi 10,5 milioane pentru Maximilian Wober.

 

 

 

Lopetegui viitor antrenor la FC Sevilla

Fostul selecţioner al Spaniei şi antrenor al echipei Real Madrid, Julen Lopetegui este alegerea directorului sportiv Monchi pentru banca Sevillei. El a câştigat duelul cu Javi Gracia, actualmente la Watford.

Sevilla discută în aceste zile ultimele detalii cu Lopetegui şi speră să-l convingă.

Julen Lopetegui (52 de ani) a mai antrenat Real Madrid Castilla, naţionalele de tineret Under 19, Under 20 şi Under 21 ale Spaniei, FC Porto, Real Madrid şi naţionala Spaniei.

Afla mai multe despre: diego carlosnantessevilla 

viewscnt
Articole similare