Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu, OUT de la Lyon. Se încheie coşmarul pentru român. Fostul portar de la FCSB pleacă de la OL şi semnează cu o altă echipă din Ligue 1

Tătăruşanu, OUT de la Lyon. Se încheie coşmarul pentru român. Fostul portar de la FCSB pleacă de la OL şi semnează cu o altă echipă din Ligue 1
Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a avut parte de un an excelent la echipa naţională. Portarul de 33 de ani a avut evoluţii extrem de apreciate pentru România şi a fost în nenumărate rânduri cel mai bun jucător de pe teren în multe meciuri din preliminariile pentru Euro 2020.

Însă, din păcate pentru el, Ciprian Tătăruşanu nu s-a bucurat de aceleaşi evoluţii şi la echipa de club. Transferat în vara acestui an, la Lyon, de la Nantes, portarul naţionalei României a primit asigurări că titularul postului, Anthony Lopes, ar urma să plece de la echipă, astfel că românul ar avea asigurat locul în poarta lui OL.

Lucrurile n-au stat chiar aşa, iar acum Ciprian Tătăruşanu este rezervă de lux. N-a prins niciun meci oficial în nicio competiţie pentru ocupanta locului 7 din Ligue 1 şi, mai mult, în prezent, este accidentat la spate, ceea ce înseamnă că anul s-a încheiat pentru portarul naţionalei României.

Tătăruşanu pleacă de la OL. Unde merge fostul portar de la FCSB

În aceste condiţii, presa din Franţa scrie deja că Tătăruşanu se va despărţi de Olympique Lyon în pauza de iarnă. Nemulţumit de statutul de rezervă pe care îl are, dar şi de faptul că promisiunile făcute de oficialii clubului n-au fost respectate, portarul român va pleca în perioada de transferuri care va începe în mai puţin de o lună. Conform jurnaliştilor francezi, Tătăruşanu are mai multe oferte din Ligue 1, astfel că românul va rămâne în continuare să evolueze în Franţa.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Tătăruşanu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalisteauatatarusanufcsb 

viewscnt
Articole similare