Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu, OUT de la Lyon? Veste proastă pentru internaţionalul român, în plină pandemie de coronavirus

Tătăruşanu, OUT de la Lyon? Veste proastă pentru internaţionalul român, în plină pandemie de coronavirusgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu are şanse mici să mai rămână la Lyon şi din stagiunea viitoare.

Presa franceză anunţă că Olympique Lyon se gândeşte să renunţe la serviciile portarului român, imediat ce stagiunea actuală se va fi încheiat.

Ciprian Tătăruşanu, forţat să plece de la Lyon la finalul stagiunii

Portarul în vârstă de 34 de ani mai are doi ani de contract cu Lyon, dar gruparea condusă de Jean Michel Aulas se gândeşte la o soluţie amiabilă pentru ambele părţi, scrie presa din Franţa.

Site-ul FootMercato a găsit şi o posibilă explicaţie pentru despărţirea dintre Lyon şi Ciprian Tătăruşanu. Sursa citată scrie că Olympique vrea să-i dea mai multe şanse talentatului portar elveţian, Anthony Racioppi, jucător crescut în Academia Clubului.

Extrem de tânăr, Racioppi era în cărţi pentru a deveni rezerva lui Anthony Lopes, după plecarea lui Mathieu Gorgelin, dar sosirea lui Ciprian Tătăruşanu a schimbat ierarhia la Lyon, şi elveţianul a devenit al treilea portar. Oficialii lyonezi sunt foarte încrezători în proiecţia tânărului goalkeeper, ceea ce-l va obliga pe internaţionalul român să ia o decizie la finalul sezonului. Dacă ”Tătă” nu vrea să plece, Lyon va trebui să găsească o soluţie pentru ca Racioppi să joace, iar tânărul portar a atras deja atenţia mai multor cluburi importante din Europa, printre care Chelsea şi Paris Saint Germain.

În acest sezon, Ciprian Tătăruşanu a jucat în doar două meciuri din Ligue 1 şi în altre trei în Cupa Ligii. A încasat în total 7 goluri, dacă adăugăm şi meciul din Cupa Franţei şi nu a bifat niciun minut în UEFA Champions League. Cotat la 1.5 milioane de euro, Ciprian Tătăruşanu are o cotă bună în Franţa, acolo unde ar putea rămâne, dar la o altă echipă. Înainte să semneze cu Lyon, românul fusese dorit atât de Nice, cât şi de Rennes.

Lyon a luat deja măsuri în plină pandemie. Jucătorii au fost ”trimişi în şomaj”

Campionatul s-a suspendat deja, dar cluburile au început să ia şi alte măsuri. Lyon, echipa la care este legitimat şi Ciprian Tătăruşanu, nu face excepţie. Astfel, jucătorii vor fi în şomaj de acum şi până la reluarea pregătirilor.

''Ţinând cont de măsurile luate de autorităţi în lupta împotriva propagării virusului Covid-19, care au determinat suspendarea tuturor competiţiilor şi antrenamentelor, Olympique Lyon, ca şi alte cluburi din Ligue 1, informează că a pus întregul personal sportiv în şomaj parţial până la noi ordine'', au transmis oficialii echipei printr-un comunicat. 

”Nu văd această perioadă ca pe o lecţie propriu-zisă. Când va trece acest val şi lucrurile vor reveni la normal, nu vom putea, doar din frica de a nu ne îmbolnăvi, să nu ne mai salutăm, să nu ne mai îmbrăţişăm cu apropiaţii, să nu mai mergem la evenimente cu număr mare de persoane. Ar însemna, pur şi simplu, să nu mai trăim! Cred că vom fi, însă, mult mai atenţie la alimentaţie şi odihnă. Ar trebui să avem o imunitate mult mai puternică, iar când un nou virus o să apară, pentru că virusuri o să apară mereu!, să nu ne mai afecteze cum o face virusul de acum” a declarat Ciprian Tătăruşanu, recent, pentru FRF.ro

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare