Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu, prezentat oficial la AC Milan: "Am acceptat oferta aproape imediat". A vorbit despre FCSB, echipa naţională şi "rivalul" Donnarumma

Tătăruşanu, prezentat oficial la AC Milan: "Am acceptat oferta aproape imediat". A vorbit despre FCSB, echipa naţională şi "rivalul" Donnarumma

AC Milan

Comentarii

AC Milan a organizat marţi o conferinţă de presă pentru a îl prezenta pe Ciprian Tătăruşanu. Portarul român a vorbit despre echipa naţională, Steaua, dar şi despre adversarul său din poarta Milanului, Gianluigi Donnarumma.

Tătăruşanu a început conferinţa de presă prin a vorbi despre fosta sa echipă, actuala FCSB. Portarul a declarat că a fost un vis împlinit pentru el să joace la gruparea "roş-albastră": "Întotdeauna am fost un fan al acestei echipei şi tatăl meu, de asemenea. Aveau o echipă foarte bună şi toţi copiii din ţară visau să joace la ei şi să câştige campionatul. Am fost norocos să îmi îndeplinesc acest vis"

De altfel, Tătăruşanu a declarat că echipa naţională este foarte importantă pentru el şi vrea să aibă multe jocuri bune sub "tricolori". Totodată, el a mai spus că a fost foarte fericit că a fost ofertat de AC Milan şi a acceptat aproape imediat.

"Gigio este înalt şi un portar foarte talentat. Poţi să înveţi ceva de la orice portar. Noi putem să şi învăţăm, dar să şi furăm de la alţi portari", a spus Tătăruşanu despre Gigio Donnarumma. La Milan, românul va fi antrenat de Stefano Pioli, cel pe care l-a prins o scurtă perioadă la Fiorentina. 

Tătăruşanu a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane şi va îmbrăca tricoul cu numărul 1. A fost inclus de Pioli pe lista pentru UEFA Europa League, acolo unde Milan joacă joi împotriva celor de la Shamrock Rovers. 

Afla mai multe despre: tatarusanuac milan 

viewscnt
Articole similare