Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu, titular în derby-ul din Serie A! „Reacţii bune datorită caracterului său!”

Tătăruşanu, titular în derby-ul din Serie A! „Reacţii bune datorită caracterului său!”
Comentarii

Ciprian Tătăruşan (34 de ani) va fi titular diseară în derby-ul din Seria dintre AC Milan şi Inter Milano. Meciul din sferturile de finală ale Cupei Italiei se va disputa la ora 21:45.

Donnarumma, portarul principal, este suspedat, astfel că Tătăruşanu va apăra poarta echipei sale. Portarul vine cu un moral foarte bune, după ce în meciul din optimile Cupei Italiei (0-0, 5-4 d.l.d), a apărat un penalty decisiv.

Astăzi, Gazzetta dello Sport i-a dedicat un material lui Ciprian Tătăruşanu, amintind de calităţile sale principale: experienţă&atitudine!

Obişnuit să fie titular, "Tătă" a pierdut în sezonul trecut, la Lyon, duelul cu Lopes, având doar câteva apariţii. Transferul la Milan a însemnat sosirea la unul dintre cele mai mari cluburi din lume, dar şi acceptarea statutului de rezervă, având în vedere că nu se apropie nimeni de postul lui Gigio.


Tătăruşanu era văzut drept versiunea românească a lui Reina, care a plecat în Premier League. Nimic mai mult. Existau temeri că ar fi cam ruginit. Debutul şocant din meciul cu Roma, 3-3, când Donnarumma avea probleme din cauza testului fals pozitiv, părea să le dea dreptate celor sceptici: o ieşire eronată pe centrare, golul de 1-0 al lui Dzeko şi o remiză care putea fi evitată. Tătăruşanu era la răscruce atunci. Dacă ar fi fost afectat prea mult de acea evoluţie, ar fi riscat să nu mai fie nici a doua variantă de portar. În schimb, şi-a revenit grozav. La Praga, în Europa League, a fost decisiv în securizarea victoriei cu Sparta. Apoi, cu Torino, reacţie bună datorită experienţei şi caracterului său
", au scris italienii.

Transferul la AC Milan a reprezentat a doua experienţă în Serie A pentru Ciprian Tătăruşanu, după cei trei ani jucaţi la Fiorentina, între 2014 şi 2017.

  • 390 de minutea apărat Tătăruşanu în acest sezon la AC Milan în patru partide din Serie A, Cupă şi Europa League

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare