Experiențe împreună.
You are here:

Tătăruşanu vrea să mai joace la AC Milan. Portarul rossonerilor pregătit să mai apere câteva sezoane. "Sper să mai joc cinci sau şase ani"

Tătăruşanu vrea să mai joace la AC Milan. Portarul rossonerilor pregătit să mai apere câteva sezoane. "Sper să mai joc cinci sau şase ani"

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a fost integralist în partida din Cupa Italiei, dintre Inter şi AC Milan. Portarul rossonerilor a declarat după meci că n-are de gând să se retragă prea curând.

Portarul echipei AC Milan, Ciprian Tătăruşanu, în vârstă de 34 de ani, a declarat, marţi seară, după meciul din Cupa Italiei cu Inter Milano, scor 1-2, că speră să îşi continue cariera încă cinci sau şase ani.

"Sunt în formă bună, am grijă de mine, astfel că, dacă nu voi suferi vreo accidentare, sper să mai joc cinci sau şase ani. Sunt profesionist, mă antrenez în fiecare zi ca să fiu pregătit atunci când mi se cere să joc", a declarat Tătăruşanu la RAI Sport, potrivit Football Italia.

În ceea ce priveşte partida cu Inter, Ciprian Tătăruşanu a afirmat că eliminarea lui Zlatan Ibrahimovic a schimbat totul: "Ne-am luptat de la început până la sfârşit, a fost un meci foarte bun. Din nefericire al doilea cartonaş galben al lui Ibra a schimbat meciul. Am încercat să menţinem rezultatul la 1-1, dar un gol frumos pe final ne-a făcut să pierdem meciul".

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, a fost eliminată, marţi seară, de echipa lui Ionuţ Radu, Inter Milan, scor 1-2, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Ionuţ Radu a fost rezervă.

AC Milan a condus datorită unul gol marcat de Ibrahimovici în minutul 31. În minutul 58, suedezul a fost eliminat. Inter s-a impus prin golurile lui Lukaku ’71 (penalty) şi Eriksen ‘90+7.

viewscnt
Articole similare
La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori....