Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatuajul pe care speră să şi-l facă Mihai Iosif: ”Vreau o cupă, care să reprezinte câştigarea campionatului” | EXCLUSIV

Tatuajul pe care speră să şi-l facă Mihai Iosif: ”Vreau o cupă, care să reprezinte câştigarea campionatului” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Inivitat în studioul Telekom Sport, Mihai Iosif a dezvăluit că vrea să câştige campionatul cu Rapid, eveniment în urma căruia s-ar tatua cu ceva reprezentativ reuşitei.

Mihai Iosif a avut o ascensiune rapidă în ultimul an. Tehnicianul Rapidului şi-a preluat echipa de suflet şi a readus-o pe prima scenă a fotbalului românesc, după două încercări eşuate cu alţi antrenori. Şi revenirea în prima ligă a decurs bine pentru giuleşteni, care se află pe poziţia secundă după şapte etape.

Iosif visează să îşi tatueze o cupă în viitor, care să reprezinte câştigarea campionatului alături de Rapid. Aşa-numitul ”Poet” a declarat că obiectivul acesta nu este realist încă din stagiune actuală, dar că aspiră la asta în sezoanele ce vor urma.

Tatuajul pe care speră să şi-l facă Mihai Iosif

Vreau sa îmi fac un tatuaj cu o cupă, care să reprezinte câştigarea campionatului. Foarte greu asta în acest sezon, rămânem cu picioarele pe pământ, obiectivul e salvarea de la retrogradare”, a declarat Mihai Iosif, pentru Telekom Sport.

Rapid revnie în acţiune după pauză internaţională cu un duel de foc. Formaţia giuleşteană o va înfrunta pe UTA, echipă ce completeaază podiumul Ligii 1, alături de liderul CFR şi echipa condusă de Mihai Iosif.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosif 

viewscnt
Articole similare