Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te-a sunat Gigi Becali!?" VIDEO | Reacţia avută de Edi Iordănescu în direct, când a fost întrebat asta

"Te-a sunat Gigi Becali!?" VIDEO | Reacţia avută de Edi Iordănescu în direct, când a fost întrebat asta

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a încheiat plin de nervi partida pierdută la Botoşani, scor 0-1, iar la final a vorbit despre problemele de arbitraj, dar şi despre viitorul său, precizând că şi-ar dori să aibă parte de continuitate la Gaz Metan, în ciuda ofertelor primite.

Dorit de Becali la FCSB, Iordănescu a fost întrebat de reporterul Telekom Sport dacă a fost sunat de afaceristul din Pipera, iar tehnicianul a recunoscut acest lucru, deşi a precizat că nu ar vrea să vorbească despre acest subiect.

Edi Iordănescu a precizat că a vorbit în mai multe rânduri cu patronul FCSB, dar că nu s-a aşezat încă la masa negocierilor cu acesta.

"Efectiv nu vreau să vorbesc subiectul ăsta. Am spus că am fost apelat, discutăm... dar am discutat şi acum două săptămâni şi acum o lună. Mai mult nu am ce să comentez. Nu am discutat despre contracte şi despre colaborarări. Ce spune patronul FCSB în public e responsabilitatea dânsului, dacă mă apreciază mă bucură , dar mintea mea stă aici. Şi la fel şi toată concentrarea mea", a declarat Edi Iordănescu la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescugigi becali,  

viewscnt
Articole similare