Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te-ai învăţat minte?”. Cum a răspuns Nicolae Dică când a fost pus să vorbească despre FCSB: ”Nu mai există pentru mine a treia ocazie!”

”Te-ai învăţat minte?”. Cum a răspuns Nicolae Dică când a fost pus să vorbească despre FCSB: ”Nu mai există pentru mine a treia ocazie!”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că nu s-ar mai întoarce pentru un al treilea mandat la FCSB.

Nicolae Dică a ajuns la un acord cu CS Mioveni la data de 14 ianuarie, la mai mult de două luni de la despărţirea de FCSB.

De când a fost preluată de acesta, CS Mioveni a început din nou să câştige în campionat.

Tehnicianul a fost şi el surprins de rezultatele înregistrate, dar încearcă să rămână cu picioarele pe pământ şi asta îi îndeamnă şi pe jucătorii săi să facă la fel.

Dică a fost întrebat despre o eventuală revenire a lui la FCSB. Antrenorul susţine că nu va mai exista o a treia oportunitate pentru el de a reveni FCSB. 

”Nu mai există pentru mine a treia ocazie!”

”Regrete nu am avut că m-am întors. Am fost dezamăgit că am plecat mai repede decât îmi propusesem, obţinusem performanţa de a intra în Conference League după cinci ani de zile în care tot eu dusesem echipa în Europa League. Cum am plecat de acolo, asta m-a dezamăgit. Nu mai contează, a trecut.

(n.r. - Te-ai învăţat minte?). Da, da, cu siguranţă! Gândul meu este acum la Mioveni, îmi doresc să antrenez în continuare în prima ligă şi o fac cu mare plăcere. Nu mai există pentru mine a treia ocazie să mă întorc. Am mai spus asta de când am plecat a doua oară, a treia oară nu mai...”, a spus Nicolae Dică, pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: superligă-nicolae dică-fcsb-mioveni 

viewscnt
Articole similare