Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te-ai mai întoarce la naţională?” Răspunsul oferit de Mirel Rădoi

”Te-ai mai întoarce la naţională?” Răspunsul oferit de Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. La conferinţa de presă, fostul antrenor de la FCSB a fost întrebat de către jurnalişti dacă s-ar mai întoarce la echipa naţională, iar Rădoi a spus că lucrul acesta nu se va întâmpla prea curând.

”Te-ai mai întoarce la naţională?” 

”Nu cred că prea curând. De ce? Ca să te poţi întoarce la echipa naţională, trebuie să treacă o perioadă de câţiva ani, trebuie să vină alte generaţii pentru că altfel, chiar nu văd rostul, Facem o pauză de 3 ani, iar aducem acelaşi antrenor, Din punctul ăsta de vedere, m-aş vedea, dar nu prea curând. Şi pentru asta va trebui în cariera de antrenor, la echipa de club, să realizezi ceva măreţ, ca să vii la echipa mare. Câteva performanţe, o cupă, un campionat, o competiţie europeană”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă. 

Ratarea barajului înseamnă şi că România nu se califică pentru a 6-a oară consecutiv la un Campionat Mondial, după ediţiile Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018, urmând absenţa din Qatar 2022.

Afla mai multe despre: rădoi-echipa naţională- campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare