Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te-ar interesa şefia CCA?” Omul propus de Gigi Becali în fruntea arbitrilor spune lucrurilor pe nume | EXCLUSIV

”Te-ar interesa şefia CCA?” Omul propus de Gigi Becali în fruntea arbitrilor spune lucrurilor pe nume | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) reprezintă o miză importantă pentru mulţi oameni din fenomen, dar nu pentru toată lumea.

În vâltoarea ultimelor conflicte ce au avut în prim-plan CCA-ul şi arbitrii săi, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a afirmat că ar trebui schimbat grecul Kyros Vassaras din fruntea CCA, deoarece avem şi noi români valoroşi, capabili.

Omul de afaceri are şi o variantă de înlocuire a lui Kyros Vassaras - pe Marius Avram, fostul arbitru FIFA.

Marius Avram nu vrea funcţia lui Kyros Vassaras

Marius Avram a auzit propunerile lansate de către Gigi Becali, însă nu este deloc interesat de această funcţie.T

Tatăl lui Marius Avram, Vasile Avram, a fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor şi ştie exact care sunt responsabilităţile şi presiunile pe care le solicită o astfel de funcţie.

Nu e prima dată când Gigi Becali mă propune. Mă bucur că mă apreciază, dar pentru mine nu este de interes zona asta de arbitraj.

Atât îmi place ce fac acum cu analiza...Eu zic că nu e deloc (n.r. - interes). Cunosc atât de bine lumea aia, oamenii care sunt acolo, nu îmi doresc lucrul acesta.

Tatăl meu a fost preşedinte CCA, ştiu ce înseamnă presiune, acest joc şi nu înţeleg de ce şi-ar dori cineva acest job. În afară de orgoliu, de ce şi-ar dori cineva să fie preşedinte CCA? Nu ştiu, să n-ai jobb, alternativă, să n-ai după ce trăi. Nu-mi dau seama care ar fi marea dorinţă să fii preşedinte CCA.

Puterea este tot din orgoliu, din ego, că eşti preşedinte. Pentru mine nu are niciun fel de valoare lucrul ăsta”, a declarat Marius Avram, la ”SportCast cu Sile”.

Afla mai multe despre: ccavassarasmarius avramgigi becali 

viewscnt
Articole similare