Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Te aşteptai să te baţi cu Dinamo la retrogradare? Răspunsul lui Gabi Tamaş. Fundaşul a avut emoţii la revenirea în Ştefan cel Mare

Te aşteptai să te baţi cu Dinamo la retrogradare? Răspunsul lui Gabi Tamaş. Fundaşul a avut emoţii la revenirea în Ştefan cel Mare

FC Voluntari

Comentarii

Dinamo a smuls trei puncte din confruntarea cu FC Voluntari, după ce Bejan şi Nemec au marcat în ultimul sfert de oră al meciului cu FC Voluntari.

O victorie prin care gruparea antrenată de Duşan Uhrin Jr face 18 puncte, cu cinci mai puţine decât gruparea ilfoveană. În runda următoare, Dinamo are meci greu la Ovidiu, cu Viitorul Constanţa, în timp ce FC Voluntari primeşte acasă vizita formaţiei FC Hermannstadt.

”Păcat că am luat gol de aşa manieră. Bine, la câte cornere au avut, era şi normal să dea un gol. Păcat, pentru că am venit să nu pierdem” a spus Gabriel Tamaş, fost jucător la Dinamo, actualmente la FC Voluntari.

”Nu a fost nicio relaxare, noi am venit să câştigăm. Poate am crezut că jocul ni-l putem face mult mai uşor, dar nu a fost aşa. Nu pot să comentez cum mi s-a părut Dinamo. Dar au mult de muncă, asta pot să spun. (n.r Te aşteptai să te baţi cu Dinamo la retrogradare?) Nu mă aşteptam niciodată. Păcat că s-a ajuns în situaţia asta. Eu sincer am avut emoţii. Să vin în Ştefan cel Mare să joc după atâţia ani... am avut emoţii” a mai declarat fostul jucător al ”câinilor”

Portarul Râmniceanu a vorbit şi el după meciul cu Dinamo: ”Am venit să luăm punct sau puncte, dar în seara asta nu am putut. Era normal să vină şi la noi un eşec. Păcat că a venit în seara asta. Dar eu zic că avem echipă bună şi nu ne facem probleme de retrogradare”

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare