Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te enervează comparaţia cu Messi!?" VIDEO | Cristina Neagu şi un răspuns cât se poate de sincer care îi "trădează" personalitatea imensă

"Te enervează comparaţia cu Messi!?" VIDEO | Cristina Neagu şi un răspuns cât se poate de sincer care îi "trădează" personalitatea imensă

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a fost desemnată pentru a patra oară în carieră cea mai bună handbalistă a lumii, ceea ce reprezintă un record absolut în acest sport. Comparată în trecut cu Messi pentru faptul că ambii sunt cei mai buni din disciplinele lor, Neagu a fost pusă din nou în paralel cu starul argentinian care deţine cinci Baloane de Aur, trofeul din fotbal corespondent celui acordat Cristinei de IHF.

Totuşi, Neagu a declarat petru Telekom Sport că această comparaţie o deranjează, în condiţiile în care are propria identitate: "Vreau să se spună de Cristina Neagu că e cea mai bună handbalistă din lume în momentul actual, nu că e Messi!"

"Exact! (n.r. o deranjează comparaţia) Se face comparaţia cu mulţi sportivi sau foşti sportivi ai ţării noastre. Am şi eu identitatea mea, cred că merit să o am şi aş dori să se spună de Cristina Neagu că e cea mai jucătoare de handbal din lume în momentul actual. Nu mai vreau să fiu comparată. Am identitatea mea şi nu îşi au rostul aceste comparaţii", a declarat Cristina Neagu în cadrul emisiunii Sport Report, în direct la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: cristina neagutelekom sport 

viewscnt
Articole similare