Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Te întrebai de ce nu mai joacă Marcelo titular la Real Madrid? Spaniolii au găsit explicaţia! Ce se întâmplă cu starul brazilian

Te întrebai de ce nu mai joacă Marcelo titular la Real Madrid? Spaniolii au găsit explicaţia! Ce se întâmplă cu starul braziliangalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Brazilianul Marcelo este considerat cel mai bun fundaş lateral stânga din lume. Dar, în ultima perioadă, sud-americanul şi-a pierdut postul de titular în faţa mult mai puţin cunoscutului Sergio Reguilon.

Cotidianul AS a prezentat astăzi o statistică incredibilă, care trădează performanţele lui Marcelo Vieira din ultima vreme. Cu el în teren, cotidianul de casă al ”albilor” subliniază că Real Madrid a pierdut 6 din cele 9 meciuri jucate şi a câştigat doar unul!

Cu Sergio Reguilon titular în 8 partide de campionat, formaţia lui Solari a bifat 8 victorii!

În plus, Marcelo ar fi greşit grav la câteva goluri importante în care a arătat indolenţă şi relaxare în joc pe faza de repliere.

24 de meciuri are Marcelo la Real Madrid în actualul sezon competiţional. El a marcat 3 goluri şi a reuşit alte 4 pase decisive. Rivalul său pe post (22 de ani) are 15 meciuri şi 2 pase decisive. Iar Reguilon nu a fost folosit doar în meciuri uşoare. Puştiul crescut de Real Madrid a fost titular în dificila deplasare de la Atletico Madrid, în succesul cu FC Sevilla, în teribila deplasare de la Espanyol sau la victoria facilă cu Valencia.

Real Madrid a pierdut 46.1% dintre meciurile în care Marcelo a jucat titular în La Liga. Fără el, Real Madrid a pierdut doar 9.1% din partide.

I se reproşează şi felul în care se antrenează

Cei de la El Confidencial susţin că nu aceasta este singura problemă a lui Marcelo la Real Madrid. La fel ca şi coechipierul său Isco Alarcon, Marcelo s-ar pregăti fără intensitate şi fără interes, scrie sursa citată.

Mai mult, cei de la El Chiringuito susţin că Santiago Solari i-ar fi atras atenţia brazilianului pentru cele câteva kilograme în plus.

Ar putea pleca la Juventus lângă Cristiano Ronaldo

Marcelo, în opinia multora cel mai bun fundaş stânga din lume, este hotărât să plece şi l-ar fi anunţat deja pe preşedintele clubului, Florentino Perez, că vrea să se transfere la Juventus Torino

Marcelo, în vârstă de 30 de ani, joacă la Real Madrid din 2007, atunci când a fost transferat de la Fluminense pentru 6,5 milioane de euro. De atunci, el a strâns 472 de meciuri, 36 de goluri şi 88 de pase decisive.

  • 20 de trofee a cucerit Marcelo cu Real Madrid, printre care 4 UCL
  • 70 de milioane de euro valorează Marcelo

Afla mai multe despre: marcelo vieira 

viewscnt
Articole similare