Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te iubesc mai mult decât te iubeşte nevastă-ta!" GENIAL: Stewarzii au sărit să-l oprească, dar şi-au dat seama că e jucător :) Ce s-a întâmplat după City - Liverpool

"Te iubesc mai mult decât te iubeşte nevastă-ta!" GENIAL: Stewarzii au sărit să-l oprească, dar şi-au dat seama că e jucător :) Ce s-a întâmplat după City - Liverpoolgalerie foto

Premier League

Comentarii

Manchester City s-a impus în derby-ul cu Liverpool, scor 2-1, succes ce se poate dovedi vital în lupta pentru titlu. Oamenii lui Klopp se distanţaseră la 7 puncte în clasament, iar orice alt rezultat decât victoria lui City s-ar fi putut dovedi decisiv.

La final, gazdele au început sărbătoarea, iar pe gazon şi-a făcut apariţia şi fundaşul stânga Benjamin Mendy, care se reface după o accidentare suferită în toamnă.

Îmbrăcat în civil, Mendy i-a pus în încurcătură pe stewarzii de pe Etihad, care au încercat să-l împiedice să interacţioneze cu jucătorii lui Guardiola (foto sus). Confuzia nu a durat însă mult şi internaţionalul francez a fost lăsat să se bucure în voie.

Recunoscut pentru modul amuzant în care comunică pe reţelele de socializare, Mendy i-a încântat din nou pe fani cu o postare în care îi transmitea un mesaj special marcatorului primului gol al partidei, Kun Aguero: "Te iubesc mai mult decât te iubeşte nevastă-ta!" :).



Formaţia Liverpool a înregistrat, joi, prima înfrângere în actualul sezon din Premier League, fiind învinsă de Manchester City, scor 2-1, în etapa a XXI-a.

Pentru City au marcat Aguero (40) şi Sane (72).

Golul echipei Liverpool a fost înscris de Firmino, în minutul 64.

În acest meci, tehnicianul Josep Guardiola a obţinut a 100-a victorie în calitate de antrenor la City.

Liverpool rămâne lider, cu 54 de puncte, City este pe 2, cu 50 de puncte, iar pe trei se află Tottenham, cu 48 de puncte.

Afla mai multe despre: stewardmendyaguerocity 

viewscnt
Articole similare