Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te pricepi tu la fotbal ca să-ţi dau detaliile!?" VIDEO | Cum a ajuns Benzar să-şi ceară scuze în ultima conferinţă de presă

"Te pricepi tu la fotbal ca să-ţi dau detaliile!?" VIDEO | Cum a ajuns Benzar să-şi ceară scuze în ultima conferinţă de presă

Superliga

Comentarii

Moment ciudat cu Romario Benzar în prim-plan, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, ultima pentru FCSB în acest sezon.

Fundaşul vicecampioanei a vorbit despre plecarea lui Mihai Teja, precizând că a învăţat "multe" de la acesta şi că îi urează baftă acestuia dacă despărţirea de FCSB se va confirma.

"Eu am avut ce învăţa de la domul Teja, pentru mine este un antrenor foarte bun şi, dacă va pleca, îi urez multă baftă!", a spus Benzar.

Întrebat ce a învăţat concret de la Mihai Teja, Romario Benzar a devenit nervos: "Multe, acum nu pot să-ţi dau detalii. Am învăţat multe lucuri! Vă pricepeţi la fotbal ca să vă dau detaliile!? [...] Nu vreau să explic".

Imediat, unul din jurnaliştii prezenţi i-a atras atenţia că a fost o răutate gratuită, iar fundaşul şi-a cerut scuze. "Da, aşa este! Îmi cer scuze".

Vezi momentul în clipul de mai jos.

Afla mai multe despre: benzarfcsbnervos 

viewscnt
Articole similare