Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te temi de reacţiile lui Gigi Becali?". Andrei Cordea, anunţ curajos după transferul la FCSB. "Fiecare jucător s-a gândit să ajungă aici"

"Te temi de reacţiile lui Gigi Becali?". Andrei Cordea, anunţ curajos după transferul la FCSB. "Fiecare jucător s-a gândit să ajungă aici"

FCSB

Comentarii

Andrei Cordea a semnat cu FCSB şi vineri s-a prezentat la vizita medicală a echipei. El a oferit câteva declaraţii şi a vorbit despre finanţatorul Gigi Becali.

Andrei Cordea, după ce a semnat cu FCSB: "Mi-am dorit să vin aici"

FCSB a efectuat vizita medicală, iar la echipă au apărut şi ultimii fotbalilşti transferaţi, printre care şi Andrei Cordea. Jucătorul venit de la Academica Clinceni a recunoscut când a sosit oferta pe numele său şi recunoaşte că e încântat de noua etapă din cariera sa. 

"Am făcut cunoştinţă cu fiecare jucător, ne cunoşteam, îi cunoştam şi din campionatul regular. Am fost prieten cu mulţi dintre ei şi sper să fie un an bun. Mi-am dorit asta, mi-am dorit să vin aici, mă bucur că am făcut acest pas şi sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câştiga campionatul. Îmi doresc să joc, sunt un jucător de echipă şi un jucător care se înhamă la luptă şi îmi doresc foarte mult să câştig campionatul.

După meciul cu Universitatea Craiova a venit oferta. Semnale erau, dar am fost foarte fericit şi motitvat să joc meciul cu Craiova. Îmi doream să prind cu Clinceniul locul al cincilea şi mă bucur foarte multcă am lăsat familia care a fost acolo pe locul 5", a declarat noul mijlocaş de la FCSB. 

Apoi, Andrei Cordea a fost întrebat dacă se teme de Gigi Becali: "Eu îmi fac treaba pe tren şi sunt convins că dacă eu o să fiu serios şi o să joc bine, nu o să conteze. (n.r. - Cum stai cu psihicul?) Foarte bine. Concurenţă e la fiecare echipă. Şi la Clinceni era concurenţă, cred că e ceva normal.  Eu sunt pregătit de orice şi sper să-mi fac treaba cât mai bine în teren. Cred că fiecare jucător s-a gândit să ajungă la FCSB şi nu numai", a mai spus jucătorul venit de la Academica Clinceni. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbandrei cordea 

viewscnt
Articole similare