Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te vom iubi mereu!” Mesajul publicat de Dinamo, la şase ani de la dispariţia lui Patrick Ekeng

”Te vom iubi mereu!” Mesajul publicat de Dinamo, la şase ani de la dispariţia lui Patrick Ekeng
Comentarii

Dinamo l-a comemorat, azi, pe camerunezul Patrick Ekeng, jucător care a decedat pe teren la vârsta de 26 de ani după un stop cardiac.

”Te vom iubi mereu!” Mesajul publicat de Dinamo, la şase ani de la dispariţia lui Patrick Ekeng

Jucătorul dinamovist a murit pe 6 mai 2016 în timpul partidei dintre Dinamo şi Viitorul. Acesta s-a prăbuşit pe jos la centrul terenului şi nu a mai putut fi salvat.

Dinamo l-a comemorat, azi, pe camerunezul Patrick Ekeng.

„6 mai, ziua în care l-am pierdut pentru totdeauna pe Patrick Ekeng. Te vom iubi mereu!”, a scris clubul pe Facebook. 

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016!

Medicul de pe ambulanţa care l-a transportat pe camerunez la spital a fost condamnat definitiv la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, acesta fiind găsit vinovat pentru că nu a efectuat manevrele de resuscitare la timp.

Tragedia în urma căreia a dispărut dintre cei vii Patrick Ekeng a avut loc pe 6 mai 2016, în timpul unui meci Dinamo - Viitorul. Mijlocaşul a început partida ca rezervă, dar a fost trimis în teren de Mircea Rednic, antrenorul de atunci al lui Dinamo, în minutul 63. După doar 7 minute petrecute pe teren, Ekeng s-a prăbuşit inconştient pe gazon, fără să fie atins de nimeni. Atunci, ambulanţa a reacţionat prea târziu, ajungând la Ekeng la două minute şi 40 de secunde după prăbuşirea sa pe teren. Mai mult, se pare că medicii nu l-ar fi resuscitat pe camerunez, efectuând manevrele de resuscitare asupra lui Ekeng abia la şapte minute de la preluarea sa în ambulanţă. Decesul lui Patrick Ekeng a fost confirmat pe 6 mai, după ce medicii de la spital au încercat o oră şi jumătate să-l readucă la viaţă, fără succes.

Afla mai multe despre: patrick ekengdinamo 

viewscnt
Articole similare