Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teama de retrogradare încolţeşte în minţile dinamoviştilor. Suporterii îl arată cu degetul pe Hagi: „Să fie totul doar ghinion? Să nu ne ascundem după unghii”

Teama de retrogradare încolţeşte în minţile dinamoviştilor. Suporterii îl arată cu degetul pe Hagi: „Să fie totul doar ghinion? Să nu ne ascundem după unghii”

Dinamo București

Comentarii

Suporterii lui Dinamo „au luat foc” după victoria Chindiei Târgovişte cu Viitorul, scor 2-1. Fanii acţionari din Peluza Cătălin Hîldan şi din programul DDB au pus la îndoială victoria echipei lui Viorel Moldovan şi rezultatele testelor de coronavirus din Liga 1.

Fotbaliştii lui Dinamo au aflat că testele pentru COVID-19 sunt negative şi că se pot pregăti pentru meciul cu Sepsi. Fanii roş-albilor consideră însă că testul pozitiv al magazionerului este de fapt un complot pus la cale de adversarele din play-out.

Gheorghe Hagi a fost luat în colimator după ce tehnicianul Viitorului a schimbat echipa la meciul contra Chindiei Târgovişte. Spre deosebire de meciul cu Poli Iaşi, câştigat cu 2-1, „regele” a folosit zece titulari diferiţi.

„GOOGLE TRANSLATE DESPRE COVIDUL DIN MAGAZIE

Gică Hagi este foarte senin după meciul pierdut în seara asta. Să-l vedeţi cum va pregăti meciul cu Dinamo, ca şi cum ar fi trofeul pe masă.

Dintr-o dată va uita de promovarea juniorilor.

Iată un rezumat al discursului său de după meci:

'Când ai talent e mai greu să te menţii care nu e uşor talentu te arată, te pune pe scenă, dupa care trebuie să arate că sunt mai buni ca ei.
Ei sunt cu noi din punct de vedere, v-am spus, cred că am arătat, ceilalti erau tineri şi cam asta e.
Noi avem grijă să le dam spaţiu timp asta e aşa e fotbalul asa e făcut şi în viaţa asta e, chiar dacă câteoadată să nu iese.
Avem cerinţe foarte mare se se impună să decidă astea câteodată putem clubul nostru noi ne adaptam la ce avem e bine stati linistiti obiectivul managerul in speţă subsembatul trebuie sa promvăm patru deja e o obligaţie.'

LA FEL DE CLARĂ e şi treaba cu magazionerul de la Dinamo, testat negativ de două ori, apoi pozitiv o dată, pentru că testele astea chinezeşti mai dau şi rateuri, deşi costă o avere. Apoi testat din nou NEGATIV de-a binelea.

Între timp, jucătorii au fost obligaţi să stea o săptămână pe canapea. Să vadă la televizor că la Botoşani, unde nu sunt clinici aşa performante ca la Bucureşti, rezultatul e gata, dar ei trebuie să mai stea o zi, pentru că s-a rupt banda sau a sărit lanţul de la aparatul care trebuia să dea rezultatele la timp.

SĂ FIE TOTUL DOAR GHINION? 'Să nu ne ascundem după unghii!' vorba regelui Hagi.

Dar dacă e rea voinţă sau incompetenţă? Plăteşte cineva pentru asta?
Avem doar două zile de antrenament pentru a înfrunta un sistem care ne vrea plecaţi.
Am stat două etape, aşa, de florile mărului. Doar că suporterii nu au stat degeaba. PE NOI NU NE POT OPRI şi nici nu ne pot lega masca peste gură şi peste ochi.

DINAMO SE RIDICĂ dinspre suporteri şi asta îi pune pe gânduri SAU PE JAR pe mulţi.

SĂ VĂ FIE FRICĂ! NU NE OPRIM!

www.programddb.ro ASTA E SOLUŢIA!”, se arată în comunicatul ultraşilor dinamovişti.

Două meciuri din play-out-ul Ligii 1 ale „câinilor" au fost anulate şi se vor rejuca: în Ştefan cel Mare cu Chindia Târgovişte şi în deplasare cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: dinamoretrogradare 

viewscnt
Articole similare