Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţeapă incredibilă luată de Nicolae Stanciu. Credea că a dat lovitura carierei, dar nu a fost deloc aşa. De ce a fugit de la echipă

Ţeapă incredibilă luată de Nicolae Stanciu. Credea că a dat lovitura carierei, dar nu a fost deloc aşa. De ce a fugit  de la echipă

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a cerut rezilierea contractului cu formaţia saudită Al Ahli Jeddah, pe motiv că nu a primit nici măcar un salariu din momentul transferului de la Sparta Praga.

Transferat în ianuarie pentru nu mai puţin de zece milioane de euro, internaţionalul român nu a fost plătit deloc în toată această perioadă şi a părăsit Arabia Saudită, deşi echipa sa are programat un meci joi seară contra lui Al-Ettifaq, anunţă presa din Arabia Saudită.

Doar două goluri a marcat Stanciu pentru Al Ahli, în zece apariţii după transferul de la Sparta Praga. Criticat în ţară pentru decizia de a merge în Arabia Saudită, internaţionalul român era convins că a dat lovitura carierei.

"A fost o ofertă pe care nu o puteam refuza. Performanţa e că am 8 trofee, am jucat la 20 de ani în Liga Campionilor, am jucat 38 de meciuri la Anderlecht în anul în care am luat campionatul, am avut cele mai bune cifre, patru goluri şi patru assit-uri până în sferturile Europa League cu Anderlecht. Poate pentru unii nu e o performanţă, dar pentru mine înseamnă ceva. Am câştigat nişte trofee, acum a fost important să merg acolo pentru că era o ofertă pe care nu o puteam refuza. M-am sfătuit cu oamenii, l-am întrebat pe Budescu, am văzut şi eu pe viu că nu e un campionat foarte slab", spunea Stanciu, la acea vreme.

Problemele întâmpinate de Nicolae Stanciu afectează şi echipa naţională. Selecţionerul Cosmin Contra avea de gând să îl convoace pe Stanciu pentru dubla cu Norvegia şi Malta, de pe 7 şi 10 iunie, din startul preliminariilor Campionatului European din 2020.

Deşi existau informaţii că oficialii Federaţiei Române de Fotbal sunt la curent cu situaţia lui Stanciu, Cosmin Contra a dezminte: "M-aţi luat prin surprindere. Nu ştiu nimic", a declarat selecţionerul, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare