Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ţeapa” pe care CFR Cluj i-a dat-o FCSB-ului! Jucătorul care nu mai e dorit de nimeni, deşi are doar 26 de ani. Câţi bani a plătit Becali pentru el

”Ţeapa” pe care CFR Cluj i-a dat-o FCSB-ului! Jucătorul care nu mai e dorit de nimeni, deşi are doar 26 de ani. Câţi bani a plătit Becali pentru elgalerie foto

Campionate

Comentarii

Sulley Muniru nu-şi găseşte locul, la un an şi jumătate distanţă de momentul în care s-a despărţit de FCSB. Mijlocaşul de 26 de ani a fost dat afară şi de la Malatyaspor, echipă cu care semnase în vară.

Muniru nu reuşeşte să mai convingă pe nimeni după ce FCSB i-a reziliat contractul, în vara lui 2017. Mijlocaşul ghanez a picat probele la mai multe echipe, dar a reuşit totuşi să prindă două contracte, la Tondela  (noiembrie 2017 - august 2019) şi la Malatyaspor (august 2018 - ianuarie 2019). De fiecare dată a jucat însă puţin şi a fost dat afară.

Turcii de la Yeni Malatyaspor au anunţat că a ajuns la un acord cu Muniru pentru rezilierea contractului, la doar cinci luni distanţă de momentul în care semnase şi după doar cinci apariţii.

Afla mai multe despre: sulley munirufcsbliga 1malatyaspor 

viewscnt
Articole similare