Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teixeira, discurs exemplar după succesul cu CS U Craiova. Ce spune despre prelungirea contractului

Teixeira, discurs exemplar după succesul cu CS U Craiova. Ce spune despre prelungirea contractului

Superliga

Comentarii

Filipe Teixeira a început pe bancă derby-ul cu Craiova, câştigat cu 2-0, dar a intrat în partea a doua şi a scos un penalty. Portughezul spune că nu este supărat că nu este folosit mai des.

Filipe Teixeira a fost din nou rezervă la FCSB. Dică l-a introdus însă în repriza a doua şi a scos lovitura de la 11 metri din care Florin Tănase a făcut 2-0. Teixeira susţine că îi respectă deciziile antrenorului:

”Când am şansă să joc încerc mereu să ajut echipa, să demonstrez că am valoare. Am obţinut o victorie pe care o voiam, obiectiv îndeplinit şi următorul meci este cu Astra. A fost alegerea antrenorului să mă lase pe bancă. Eu nu trebuie să zic nimic, numai că atunci când intru trebuie să dau totul. Noi trebuie să câştigăm acum cu Astra, va fi un meci greu. Campionatul încă se joacă... şi cu CFR, şi cu Astra o să fie o luptă”, a declarat Teixeira pentru Telekom Sport.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a dat de înţeles că şi-ar dori să rămână şi din vară de la FCSB, dar n-a primit nicio propunere de prelungire: ”Nu am vorbit nimic despre prelungire. Nu contează ce îmi doresc eu, contează ce îşi doresc persoanele din conducere, persoanele din club. Până la urmă, nu eu decid”.

Afla mai multe despre: cs u craiovafcsbfilipe teixeiraliga 1 

viewscnt
Articole similare