Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teixeira după CFR - FCSB: ”Egalul nu ne ajută, dar rămânem în lupta pentru titlu”. Ce spune despre comparaţia Dică - Teja

Teixeira după CFR - FCSB: ”Egalul nu ne ajută, dar rămânem în lupta pentru titlu”. Ce spune despre comparaţia Dică - Teja

FCSB

Comentarii

Liderul CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. Clujenii au 38 de puncte, iar FCSB are 35. Pe locul trei este Universitatea Craiova, cu 30 de puncte.

Gazdele au ratat o ocazie importantă pe finalul primei reprize, când mingea trimisă cu capul de Vinicius spre poartă a lovit transversala. CFR Cluj a avut o bară şi în minutul 85, la un şut al lui Moutinho.

La finalul meciului, Felipe Teixeira a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport: ”Au fost două reprize distincte, dar din păcate nu ne-am creat prea multe ocazii. Am intrat în jocul lor, pe minge lungă şi nu ne-a ajutat cu nimic. Egalul nu ne ajută, dar rămânem în lupta pentru titlu. Ştiam cum joacă CFR, o echipă pragmatică. Şi noi a trebuit să jucăm la fel azi, a fost astfel mai mult un meci de luptă, lipsit de ocazii. Sperăm să se încurce CFR, mai avem 5 etape până la final. Am pierdut prea multe puncte în acest sezon, dar totul se joacă. Suntem la 3 puncte de ei şi rămân încrezător” a explicat Teixeira.

Rugat de reporterul Eduard Zelgin să facă o comparaţie între Nicolae Dică, fostul antrenor al echipei şi Mihai Teja, actualul tehnician al roş-albaştrilor, Teixeira a ”driblat” întrebarea cu eleganţă: ”E mereu o diferenţă când fiecare antrenor încearcă să aducă ceva la echipă. Nu voi face o comparaţie. Şi Dică şi Teja sunt doi antrenori buni. Am avut în faţă o echipă pragmatică şi important era să nu primim gol” a mai spus mijlocaşul portughez.

Afla mai multe despre: filipe teixeira 

viewscnt
Articole similare