Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teixeira, mentalitate de campion: "Nu a fost un meci frumos, dar sunt bucuros că am câştigat şi cred în continuare că se poate"

Teixeira, mentalitate de campion: "Nu a fost un meci frumos, dar sunt bucuros că am câştigat şi cred în continuare că se poate"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Filipe Teixeira, autorul unicului gol al succesului care o menţine pe FCSB în lupta pentru câştigarea campionatului, a recunoscut că nivelul fotbalistic din meciul cu Craiova n-a fost unul ridicat. El a precizat, însă, că importantă este victoria şi a mărturisit că speră în continuare în câştigarea titlului.

"A fost un meci greu. Ne-am aşteptat la o atmosferă fantastică. Felicitări pentru craioveni! Nu cred că a fost un meci foarte frumos, mai mult de luptă, prea multe faulturi, dar am marcat în minutul 85. Suntem fericiţi şi sperăm până la final.

E puţin, e adevărat, dar aşa a fost în ultimele meciuri. Nu s-a jucat foarte bine. Păcat că ne-am încurcat la Iaşi, dar aici e o atmosferă fantastică. Are şi Craiova fotbalişti foarte buni şi ştiam că va fi greu. Sunt bucuros că am câştigat şi credem în continuare că se poate. Trebuie să avem speranţă. Va fi foarte greu, dar în fotbal orice e posibil", a spus Teixeira la Telekom Sport.

Mijlocaşul portughez, în vârstă de 37 de ani, a precizat că presiunea îl motivează: "Eu cred că e un lucru bun. Până la urmă, ăsta e fotbalul, cu stadion plin, trebuie să fii pregătit pentru asemenea situaţii".

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CS Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, titlul de campioană se va decide în ultima etapă, între CFR Cluj, echipa de pe primul loc, şi FCSB, formaţia de pe poziţia secundă, diferenţa fiind de un punct. Pintilii, aflat pe banca de rezerve, şi Junior Morais, ambii de la FCSB, au fost eliminaţi.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Teixeira, în minutul 86, după o fază creată de Florin Tănase.

Afla mai multe despre: teixeirafcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare