Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja abia aşteaptă duelul cu FCSB. A fost demis în mai, iar acum îşi poate trimite fosta echipă pe loc de baraj

Teja abia aşteaptă duelul cu FCSB. A fost demis în mai, iar acum îşi poate trimite fosta echipă pe loc de baraj

FCSB

Comentarii

Partida dintre FCSB şi Poli Iaşi va fi duminică, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1. Teja s-a despărţit de FCSB la finalul sezonului trecut din cauza ratării principalului obiectiv, titlul, iar acum va fi primul duel în calitate de adversar al roş-albaştrilor.

"Nu am nicio apăsare. V-am spus, a fost o perioadă frumoasă pentru mine acolo. Acum sunt la Poli Iaşi, încerc să îmi fac treaba, încerc să câştig fiecare meci, încercăm să ajungem cât mai sus în clasament şi să construim o echipă competitivă, o echipă bună"  a declarat Mihai Teja la conferinţa de presă de dinaintea partidei.
 
Poli Iaşi este pe podium înaintea partidei. Ocupă locul trei, cu 11 puncte, în timp ce FCSB este pe locul 10, cu doar patru puncte:
"Pe mine, pe de o parte, mă bucură, pentru că după victoria cu Dinamo urmează un nou meci tare şi motivaţia şi adrenalina jucătorilor va fi sută la sută. Şi sper să facem un meci bun. Au un lot valoros, un lot destul de mare şi cred că au cu cine să schimbe. Îşi doresc cu siguranţă să câştige, pentru că s-au depărtat destul de mult de cei de la CFR Cluj. Ei sunt în lupta pentru titlu şi îşi vor dori să câştige acest meci. Îi respectăm, dar nu ne este teamă. Încercăm să dăm tot ce avem mai bun. Ei sunt şi în lupta pentru grupe şi au şanse mari să se califice. Eu cred că au şanse egale cu cei de la Vitoria Guimaraes" a continuat Mihai Teja. După primele cinci etape e bine. Sperăm şi la sfârşit să se întâmple asta. Încă nu am realizat nimic. Am făcut lucruri bune, băieţii au făcut lucruri bune până acum, s-au antrenat bine, încearcă să pună în practică ceea ce discutăm şi ceea ce facem la antrenament " a continuat Mihai Teja.   
 
 

Afla mai multe despre: tejafcsbpoli iasi 

viewscnt
Articole similare