Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja despre atacurile lui Dică: ”O să am o discuţie cu el”. Ce spune despre titularizarea lui Gnohere şi despre accidentarea lui Benzar

Teja despre atacurile lui Dică: ”O să am o discuţie cu el”. Ce spune despre titularizarea lui Gnohere şi despre accidentarea lui Benzar

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a II-a a play-off-ului campionatului naţional de fotbal Liga I. Au marcat Gnohere '29 şi Iulian Cristea '32, fundaşul fiind la primul gol în tricoul bucureştenilor. De la Astra, a fost eliminat Bejan '74.

Antrenorul de la FCSB, Mihai Teja şi-a felicitat la finalul meciului echipa în urma unui succes important, bifat pe un teren dificil: ”Vreau să-mi felicit echipa pentru că au intrat foarte bine în joc. Au avut atitudine şi aşa cum aţi spus şi dumneavoastră era nevoie să câştigăm acest meci. Când nu câştigi, şi mai ales când eşti la o echipă mare, toată lumea e supărată. Eu cred că ne-am pregătit bine şi am văzut o motivaţie extraordinară a băieţilor” a declarat Mihai Teja la Telekom Sport.

A explicat de ce l-a ales pe Gnohere

Legat de trimiterea în teren a lui Gnohere în locul lui Hora, Teja a încercat să lămurească situaţia: ”Am făcut modificări normale. Trebuie să joace toată lumea, iar atunci când un jucător poate nu are cea mai bună evoluţie este normal să-i dai şansa altuia. Eu am 23-24 de jucători de mare calitate şi atunci clar când cineva joacă mai puţin bine, pot să dau o şansă altuia. Nu ştiu cine l-a anunţat pe Hora titular. Eu am dat doar o explicaţie de ce în meciurile antrerioare Gnohere nu a jucat. Am spus că Hora a jucat foarte bine, iar eu ca antrenor nu pot scoate un jucător care a evoluat foarte bine. La ultimul meci cu Viitorul, Hora nu a mai înscris şi poate n-a mai avut cea mai bună evoluţie a lui şi am decis să-i dau oporunitatea lui Eddy Gnohere să joace. Poate data viitoare îi dau lui Raul Rusescu. Mi-e greu să aleg primul 11, mi-e greu să aleg 18 pentru meci, dar asta e. Trebuie să înţeleagă şi să se pregătească bine, iar eu îmi asum selecţia!” a mai spus antrenorul de la FCSB.

Internaţionalul Romario Benzar a fost schimbat în debutul reprizei secunde, iar antrenorul roş-albaştrilor a explicat că ideea staff-ului a fost şi să-l menajeze pe lateralul dreapta în vederea meciurilor echipei reprezentative: ”Benzar a avut o lovitură şi am vrut să nu riscăm pentru echipa naţională”

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Astra, Teja a declarat că n-a avut suficient timp să facă la echipă schimbările pe care şi le doreşte. Nicolae Dică spune că s-a simţit deranjat de aceste afirmaţii, deoarece lasă de înţeles că munca sa de un an şi jumătate n-a fost deloc apreciată.

Răspunsul lui Mihai Teja pentru Nicolae Dică: ”O să vorbim”

La finalul partidei cu Astra, chestionat pe acest subiect de reporterul Telekom Sport, Eduard Zelgin, Teja a explicat: ”Nu am declarat nimic împotriva fostului staff. Eu am spus că Dică a făcut o treabă foarte bună. Nu e uşor să antrenezi aici un an şi jumătate şi a făcut performanţă. Am spus că îmi trebuie timp, dar asta nu înseamnă că Nicolae Dică nu a făcut o treabă bună. Nu vreau să intru în alte detalii, o să am o discuţie cu el la o cafea şi vom lămuri totul. Eu îi respect părerea şi încerc să reglez din mers lucrurile”

Afla mai multe despre: mihai tejanicolae dică 

viewscnt
Articole similare