Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja e pe făraş? S-a aflat noul antrenor pe care Gigi Becali vrea să-l pună "principal" la FCSB: "E un om de mare calitate şi onoare!"

Teja e pe făraş? S-a aflat noul antrenor pe care Gigi Becali vrea să-l pună "principal" la FCSB: "E un om de mare calitate şi onoare!"

FCSB

Comentarii

Instalat în decembrie anul trecut după de Nicolae Dică a fost dat afară de la FCSB, Mihai Teja are şi el zilele numărate la formaţia roş-albastră. Cu şanse mici să câştige titlul de campioană, Becali s-a gândit deja la următorul antrenor al FCSB. Numele lui? Devis Mangia!

Gigi Becali a avut declaraţii la superlativ despre Mangia, lucru care nu s-a mai întâmplat şi cu alţi tehnicieni până acum. "La început nu-l agream, îmi era antipatic. Dar încet-încet mi-a devenit simpatic şi cu drag mi-au plăcut declaraţiile lui. Am văzut că Mangia e un om de mare calitate şi de onoare. Îl admir şi pentru că are caracter. Nu va accepta niciodată să facă jocuri şi să nu trimită pe teren cea mai bună echipă pe care o are la dispoziţie. Are mentalitate de om mare", spunea Becali.
 
Chiar şi MM Stoica, mereu rezervat în a lăuda pe cineva, a făcut-o atunci când a fost vorba de Mangia: "Mie îmi place foarte mult cum joacă Craiova, cred că Mangia e un antrenor de valoare. De fapt, nu cred, sunt convins! Dacă ajungi să antrenezi a doua naţională a Italiei, automat eşti un antrenor de calibru".

Afla mai multe despre: mangia 

viewscnt
Articole similare