Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja, euforic după victoria împotriva fostei sale echipe: "Eu am avut curaj să merg acolo, alţii refuză" Ce spune despre o posibilă revenire la FCSB

Teja, euforic după victoria împotriva fostei sale echipe: "Eu am avut curaj să merg acolo, alţii refuză" Ce spune despre o posibilă revenire la FCSB

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi este convins că vicecampioana îşi va reveni din pasa proastă şi nu exclude varianta să mai lucreze pe viitor alături de Gigi Becali.

După aproape şase luni petrecute la FCSB, Mihai Teja ştie cât de greu este să fii antrenor al roş-albaştrilor. 
 
 
"Trebuie timp. Nu se poate în două luni sau trei luni. Durează mult mai mult şi, cu siguranţă, FCSB se va regenera, cu siguranţă vor reveni accidentaţii şi vor avea ritm de joc, iar dacă se vor califica în Europa vor căpăta încredere. Am avut toate condiţiile la FCSB. Un club mare unde ai toate condiţiile. Te simţi antrenor din acest punct de vedere. Ai toate condiţiile de masă, de cantonament, de hotel. M-am simţit ca la o echipă din străinătate, dar atât am putut în momentul acela" a declarat antrenorul de 40 de ani. 
 
Teja dă de înţeles însă că succesorii săi nu au fost inspiraţi să accepte să devină principali. 
 
"Au avut o şansă, sunt la o echipă mare. Poate au crezut mai mult în proiectul de la FCSB decât în proiectul de la Iaşi. Sunt în continuare prietenii mei, sunt colegii mei. Aşa au decis ei. Nu pot să judec pe cineva. Fiecare îşi alege drumul în viaţă aşa cum crede. Când m-am dus la FCSB ştiam că pot să nu iau campionatul, ştiam că am clauza aceea şi pot să plec. Mi-am asumat lucrul acesta, nu există victime, decât curaj. Şi eu am avut curaj, şi ei au curaj. Vedem că nimeni nu vrea să preia FCSB pentru că nu este uşor, dar eu am avut curaj. Dacă este vreo şansă să revin la FCSB ? Niciodată să nu spui niciodată şi nu vreau să vorbesc despre lucrul acesta. Mă simt foarte bine aici. Am fost şi la Steaua, şi la Dinamo. Ştiu ce înseamnă, ce se întâmplă" a comentat Mihai Teja. 
 

Afla mai multe despre: poli iaşitejafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare