Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja explică miracolul de la Mediaş: "Avem spirit ofensiv"

Teja explică miracolul de la Mediaş: "Avem spirit ofensiv"
Comentarii

Mihai Teja a preluat-o pe Gaz Metan în vară iar după 11 etape scurse din actualul sezon echipa antrenată de el este pe locul trei, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, campioana României.

Gaz Metan a reuşit a doua victorie consecutivă cu gol înscris pe final de meci. Dacă runda trecută, ardelenii o băteau pe Poli Iaşi cu reuşita lui Ely Fernandes acum a venit rândul lui Caiado să fie decisiv pentru echipa sa. Motiv de mare satisfacţie pentru Teja. 

"Vrem să câştigăm fiecare meci şi încercăm până în minutul 95 să luptăm până la sfârşit chiar dacă suntem conduşi sau conducem. În fotbal ca şi în viaţă trebuie să ai parte şi de noroc, trebuie să te ajute Dumnezeu. Încercăm la fiecare meci să nu păcălim fotbalul şi să jucăm un fotbal plăcut" a spus Teja. 
 
Olaru a fost om de bază pentru Gaz Metan în ascensiunea din acest început de sezon. Fotbalistul a fost titular în toate etape jucate până acum în acest campionat. 
 
"Am avut ocazii pe toată durata partidei, dar asta că am reuşit să marcăm pe final e specialitatea noastră. Ne bucurăm şi sperăm ca meciurile viitoare să prestăm acelaşi joc şi să luăm cele 3 puncte. Sigur că ne dorim să ajungem în play-off dacă jucăm la fel. Luăm meci cu meci, ne dorim să fim acolo sus" au fost vorbele fotbalistului la finalul meciului cu Sepsi. 
 
 

 

 

Afla mai multe despre: tejagaz metan mediaşolaru 

viewscnt
Articole similare