Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja îl laudă pe Măţan după ce a spart gheaţa cu Sepsi. Ce trebuie să facă micul internaţional Under 21 pentru a ajunge un mare fotbalist

Teja îl laudă pe Măţan după ce a spart gheaţa cu Sepsi. Ce trebuie să facă micul internaţional Under 21 pentru a ajunge un mare fotbalist

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Volunari, Mihai Teja, şi-a felicitat jucătorii după victoria de pe teren propriu, scor 2-0, în faţa celor de la Sepsi OSK. Tehnicianul le-a atras însă atenţia acestora că mai sunt încă trei meciuri de jucat, iar lupta pentru evitarea retrogradării nu este terminată.

”Erau foarte importante cele trei puncte astăzi. Jucam acasă, jucam cu o echipă foarte bună, v-am spus şi la începutul meciului. O echipă care a ajuns în finala Cupei României, o echipă care joacă frumos, o echipă care are agresivitate. N-a fost un meci uşor, a fost un meci greu. Mă bucur pentru băieţi că au înţeles importanţa celor trei puncte, importanţa jocului. Îi felicit, au făcut un meci bun astăzi, au dat tot ce au avut mai bun. Dar mergem mai departe, mai sunt trei meciuri. Sper să ne ajute Dumnezeu să se termine pe teren acest campionat şi să ne îndeplinim obiectivul. Mai avem un pas şi încercăm să scoatem maximum din ce a mai rămas”, a declarat Mihai Teja, la finalul meciului. 

Antrenorul lui Voluntari a avut numai cuvinte de laudă pentru Alexandru Măţan, care a deschis scorul, în minutul 46, după o centrare excelentă din partea lui Tudorie. Teja i-a transmis internaţionalului under 21 ce trebuie să facă pentru a ajunge la un nivel ridicat, aşa cum visează.

”Da, pentru Măţan mă bucur mult că a înscris. Nu a mai făcut-o de mult şi i-am spus că dacă vrea să înscrie trebuie să apară în careu. Iată că a făcut-o, după o pasă a lui Tudorie, care a făcut şi el un meci foarte bun astăzi. Mă bucur pentru Măţan şi sper să dea cât mai multe goluri în următoarele trei etape pentru că este un jucător de echipa naţională sub 21 cu mare calitate şi sunt sigur că are un viitor frumos în faţă. Dar trebuie să apară mai des la finalizare, să fie mai eficient ca să poată juca la cel mai înalt nivel”, a adăugat omul de pe banca lui Voluntari.

Mihai Teja a mai spus că nu există o reţetă pentru prevenirea contaminării cu noul coranavirus, însă consideră că responsabilitatea este factorul cel mai important care i-a ferit pe fotbaliştii săi de COVID-19.

”Nu ştiu exact să vă spun. Mă focusez pe cele trei meciuri care mai sunt de disputat, după care vom vedea. Într-adevăr nu este o situaţie uşoară, pentru că vor fi şi în viitor cazuri. Şi atunci să întrerupi campionatul, e destul de dificil, nu ştiu ce să zic. Stăm la fiecare meci cu emoţii ca să nu avem un caz. Plus că nici nu există un fair-play. Unele echipe joacă, altele nu. Bine, nu din vina lor, dar se poate întâmpla la orice echipă. Dar se fac calcule, nici nu ştii ce şi cum. Trebuie să câştigi totul tu şi după să vezi ce fac şi celelalte echipe. Dacă se mai joacă sau nu. Noi acum jucăm la Iaşi, după aceea e suspendată partida cu Dinamo. Stăm, nu ştim cum jucăm cu Chindia. E destul de greu, s-a lungit destul de mult acest campionat şi nici băieţii nu mai au starea psihică şi nici fizică să nu ştii când joci. Toată lumea aşteaptă o mică vacanţă”, a concluzionat Teja. 

Afla mai multe despre: voluntarisepsitejaliga 1 

viewscnt
Articole similare