Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja, lecţie pentru FCSB! "Nu a fost o revanşă, eu îmi fac meseria!" Cuvinte de laudă pentru Eric: "Lumea spune că trebuie să slăbească, dar el are ţesut adipos mult şi musculatură mare şi puternică"

Teja, lecţie pentru FCSB! "Nu a fost o revanşă, eu îmi fac meseria!" Cuvinte de laudă pentru Eric: "Lumea spune că trebuie să slăbească, dar el are ţesut adipos mult şi musculatură mare şi puternică"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în etapa cu numărul trei din Liga 1.

FCSB-ul a pierdut poziţia de lider în Liga 1, după ce a fost învinsă de Voluntari, scor 2-1.

Fost antrenor la FCSB, Mihai Teja a mărturisit la finalul meciului că nu simte ca şi-a luat o revanşă:

"Nu mă revanşez faţă de nimeni, e meseria mea, nu există revanşă în fotbal, există muncă.  Eu cred că azi am făcut un joc bun, au alergat, au jucat cu inima, au avut atitudine, determinare, am fost agresivi.  Am întâlnit o echipă mare, cu calitate, am zis că îi respectăm, dar nu ne e frică, mă bucur că băieţii au înţeles mesajul şi au avut o atitudine foarte bună."

În opinia lui Teja, FCSB rămâne o formaţie extrem de puternică: "Au avut 3 meciuri înainte şi au câştigat cu 3-0. Era o echipă puternică, ştiam că cu agresivitate şi cu determinare putem să câştigăm."

Teja despre Eric: "Nu e gras, are ţesut adipos mult şi musculatură!"

Tehnicianul Voluntariului a avut cuvinte de laudă pentru Eric: "Eric a făcut un joc extraordinar, a alergat foarte mult, e un om foarte important pentru echipa noastră, ştie foarte bine, are experienţă, tehnică, inteligenţă, ştie foarte bine jocul, foartă multă lume spune că trebuie să slăbească, el nu are masă grasă, ţesut adipos foarte mult, are musculatură mare şi puternică şi probabil de aceea cred că putem să spunem că e mai gras. E foarte bine, e în kilogramele lui, a putut să alerge cu o echipă de Europa League" 

"Chiar dacă am pierdut o echipă  întreagă, suntem aici cu ceilalţi jucători şi formăm un grup bun. Fiecare îşi dovedeşte valoarea, mă bucur pentru ei şi sper să-i ţin cu picioarele pe pământ să fie modeşti" a mai spus Teja. 

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare