Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja, mulţumit de punctul scos cu Voluntari. Ce spune despre oferta de la FCSB

Teja, mulţumit de punctul scos cu Voluntari. Ce spune despre oferta de la FCSB

Fotbal

Comentarii

Echipa FC Volunari a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu Politehnica Iaşi, în etapa a IV-a a Ligii 1.

La finalul meciului, Teja s-a declarat mulţumit de punctul câştigat, dar a susţinut ca echipa sa să joace mai ofensiv pe viitor.

”Mulţumit de punct, dar nu am făcut cel mai bun meci. Nu am intrat bine, de la început nu am avut atitudine, nu am avut dorinţă.

Îmi doresc mai mult, vreau mai mult, vreau un joc mai ofensiv, dar astăzi atât am putut din păcate. Îmi doresc ca pe viitor să arătăm altfel.

Suntem mulţumiţi că nu am primit gol, dar trebuie să producem mai mult. Trebuie să producem mai mult fotbal”, a spus Mihai Teja.

Întrebat dacă a fost ofertat de patronul FCSB, Teja a refuzat să vorbească despre acest lucru, dar a susţinut că echipa lui Becali va trece peste momentele dificile. ”Eu sunt la Poli Iaşi, îmi văd de munca mea la Poli Iaşi, sunt multe de făcut. Trebuie să producem fotbal, să încercăm să jucăm mult mai bine. Am destul de mult pe cap aici, nu vorbesc despre FCSB. FCSB va trece peste pasa asta, sunt sigur. Au un lot bun, au jucători buni şi cu siguranţă îşi vor reveni”, a mai spus Teja.

Afla mai multe despre: voluntariteja 

viewscnt
Articole similare