Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja neagă implicarea lui Becali: ”Eu am decis schimbările”! Antrenorul l-a criticat public pe Matei: ”N-a fost în joc, n-a adus nimic în plus”

Teja neagă implicarea lui Becali: ”Eu am decis schimbările”! Antrenorul l-a criticat public pe Matei: ”N-a fost în joc, n-a adus nimic în plus”

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a explicat de ce a făcut toate cele trei schimbări încă din minutul 46 al meciului de la Voluntari. În plus, tehnicianul roş-albaştrilor l-a criticat pe Florentin Matei, după o nouă prestaţie slabă a mijlocaşului.

”N-am reuşit să punem presiune după ce am înscris. Am început bine meciul, am marcat, dar apoi n-am mai jucat la fel de bine. Ne-am relaxat, nu ştiu de ce. Trebuia să dăm şi golul doi, chiar şi trei ca să stăm liniştiţi.

După pauză am intrat bine, am făcut acele schimbări, am dat gol repede. Am avut câteva ocazii mari prin care puteam să câştigăm. Apoi am rămas în 10 oameni, n-a mai fost uşor, dar atitudinea a fost bună.

Când eşti condus trebuie să rişti. N-aveam pentru ce să mai ţin o schimbare. Trebuia să câştig meciul acesta. Moruţan şi Gnohere au intrat foarte bine. Aşa am gândit eu. Moruţan mi-a explicat că l-a lovit cineva la coastă, nu se simţea prea bine, dar apoi şi-a revenit.

A jucat bine Matei ca să nu-l schimb? N-a fost în joc, n-a adus nimic în plus. A trebuit să aduc ceva în plus şi d-aia l-am schimbat. Vedem mâine ce se va întâmpla cu Pintilii. A simţit ceva şi n-am mai forţat”, a spus Mihai Teja, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tejafcsbmateivoluntari 

viewscnt
Articole similare