Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja o bate pe FCSB pe unde o prinde: "Am dat din coate şi ne-am bucurat". Antrenorul Voluntariului, avertisment pentru fani înaintea reluării Ligii 1: "Nu o să vedeţi un fotbal extraordinar"

Teja o bate pe FCSB pe unde o prinde: "Am dat din coate şi ne-am bucurat". Antrenorul Voluntariului, avertisment pentru fani înaintea reluării Ligii 1: "Nu o să vedeţi un fotbal extraordinar"

FCSB

Comentarii

FC Voluntari a învins-o, miercuri, pe FCSB, cu scorul de 2-0, într-un meci de pregătire. Este cea de-a doua victorie pentru Mihai Teja în faţa fostei sale echipe, după ce în turul sezonului regulat al Ligii 1 Poli Iaşi, cu Teja pe bancă, a învins-o pe FCSB, 2-1.

"Un test bun pentru noi. Primul meci după o perioadă foarte mare. Echipele nu ştiu dacă sunt 60 la sută chiar dacă mai sunt două săptămâni până începe campionatul. Meciurile sunt cele mai importante. Cel mai complex antrenament este meciul. Şi mai ales că am întâlnit o echipă care se luptă la titlu.

Am câştigat, dar nu scorul este important, ci, v-am spus, ritmul de joc şi să reglăm lucrurile la care nu stăteam foarte bine. Să ne mai omogenizăm un pic. (...) Cum s-au bucurat? Cu coatele. Am dat din coate şi ne-am bucurat. Nu am dat cu mască indicaţii. Am stat la trei metri de toată lumea şi nu pot. Pentru că nu pot, e greu să şi respiri dacă stai toată ziua, mi se aburesc si ochelarii.

Nu cred că echipele sunt pregătite pentru campionat, dar abia am început să ne antrenăm colectiv în 20 de jucători. Am început să facem antrenamnete colective, până acum două săptămâni câte patru, a fost foarte, foarte greu", a concluzionat Mihai Teja, după meciul amical de miercuri.

Amicalul FCSB - FC Voluntari, supervizat de DSP

Cât despre vizita făcută de DSP: "Da, e normal. Îşi fac treaba, îşi fac datoria. Cred că majoritatea dintre noi ne-am făcut treaba şi am respectat. Toate echipele au ieşit negative la testele COVID. Nu ne ferim de nimeni. Am stat şi aici, am avut grijă să stăm la o distanţă de cel puţin un metru şi jumătate între noi. (...) Au venit probabil să vadă cum se desfăşoară meciul. Ne-am dezinfectat, am şters la pauză, mingile le-am dezinfectat. Am făcut tot ceea depinde de noi să jucăm acest meci în condiţii bune".

Totuşi, Mihai Teja admite că în fotbal este dificil să respecţi măsurile de distanţare: "E greu pentru că nu este fotbal. Este altceva. E greu să respecţi lucrul acesta pentru că ţin de fiziologia efortului. Nu poţi să te antrenezi în 4 şi să joci fotbal peste două săptămâni. e foarte greu, nu poţi. Asta e situaţia, dar le-am spus şi băieţilor, sănătatea noastră e pe primul loc, după care fotbalul. Cu toate că e pasiunea noastră şi facem ceea ce ne place şi suntem profesionişti, luăm bani, dar îmi pare rău pentru public, pentru suporteri, pentru TV, pentru că nu o să vedeţi un fotbal extraordinar. Aţi văzut şi în Germania, foarte multe accidetări. Sincer, în afară de Bayern Munchen, Borussia şi Leipzig nu prea mă uit la campionatul Germaniei pentru că...".

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare