Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja regretă plecarea lui Moldovan: ”Chindia este o echipă bună datorită lui. Îşi va găsi repede un alt angajament!”

Teja regretă plecarea lui Moldovan: ”Chindia este o echipă bună datorită lui. Îşi va găsi repede un alt angajament!”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari este revelaţia ultimei părţi a sezonului. Urmează pentru ilfoveni un duel cu cei de la Chindia, formaţie care s-a despărţit de Viorel Moldovan şi l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Emil Săndoi.

De la reluarea Ligii 1 a bifat patru victorii consecutive şi nu vrea să se oprească aici. Următorul adversar este Chindia, miercuri, de la ora 20:00. Chindia, formaţie care a rămas fără Viorel Moldovan şi pe banca căreia va debuta Emil Săndoi, fostul selecţioner al naţionalei U21 a României:

”Da, va fi un meci foarte, foarte greu. Chindia este o  echipă foarte bună. Ştim cum am câştigat cu cei de la Chindia, în ultima secundă. Am avut şi noroc. Ei atunci au făcut un meci bun, noi mai puţin reuşit” spune Mihai Teja, antrenorul Voluntariului, care laudă performanţele lui Viorel Moldovan, antrenor care s-a despărţit de Chindia Târgovişte: ”Eu cred că Viorel Moldovan a făcut lucruri foarte frumoase la Chindia, a promovat echipa, a avut doi ani buni. Din punctul meu de vedre, Chindia este o echipă bună, cxare practică un joc bun. Este un grup unit acolo, am văzut, datorită faptului şi datorită antrenoruluI Viorel Moldovan, un antrenor foarte bun. Îl cunosc foarte bine, Îmi pare rău că a plecat de la echipă, dar asta este viaţa. Cu siguranţă, următorul angajament va veni foarte repede şi cred că va face lucruri foarte bune fiindcă a demonstrat aici la Chindia” a mai declarat marţi, Mihai Teja.

”Făceam faţă în playoff!”

Omul care a învins-o pe Dinamo, Ion Gheorghe crede că echipa sa ar fi putut juca inclusiv in playoff în acest sezon: ”Eu zic că făceam faţă în playoff. Sunt unele echipe în faţă, nu ştiu dacă fac asta pentru că nu au un obiectiv, dar nu joacă ce ar trebui pentru un play-off” a mărturisit fostul jucător de la Dinamo.

Afla mai multe despre: mihai tejaviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare