Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja, sincer după Gaz Metan - FC Botoşani 0-1: "Nici nu ştiu cum îi cheamă, dacă mă întrebaţi numele tuturor jucătorilor aduşi din Portugalia!"

Teja, sincer după Gaz Metan - FC Botoşani 0-1: "Nici nu ştiu cum îi cheamă, dacă mă întrebaţi numele tuturor jucătorilor aduşi din Portugalia!"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de echipa sa, scor 1-0, cu FC Botoşani.

Teja a spus că în primele 10 minute ale meciului echipa sa a arătat bine, dar a atras atenţia că după aceea au existat probleme de determinare şi atitudine. Mai mult, antrenorul s-a plâns de lipsa de omogenitate şi a spus că jucătorii noi trebuie să se acomodeze, dar şi că nu îi ştie pe toţi după numele complet deoarecere abia au venit la echipă.

"Din păcate am început prima repriză, primele 10 minute au fost ok, după care a venit şi golul acesta pe care l-am luat şi din nou aceeaşi problemă a noastră, un singur jucător driblează mai mulţi jucători. Trebuie să fim mai atenţi puţin, să blocăm mai bine spaţiile. Ongenda, mă uitam la el, nici nu puteam să-i luăm mingea. Jucători care pot să facă diferenţa, dar am încercat şi noi să ne ridicăm la nivelul acesta, am avut şi câteva ocazii de a înscrie.

Nu ştiu dacă probleme fizice, mai mult de determinare, de atitudine, de agresivitate, cred că asta e factorul cel mai important, dorinţa de a fi pe teren, de a câştiga în Liga 1 fiecare meci pentru că de la psihic pleacă tot. Şi factorul fizic tot de la psihic pleacă, chiar dacă poţi să te autodepăşeşti, dacă în anumite momente nu mai poţi.

Din punct de vedere fizic, nu cred că am stat rău, ce aţi spus şi dvs, din minutul 60 cred că am dominat şi până atunci n-am făcut un joc rău, poate nişte greşeli individuale care ne au tras înapoi, greşeala golului şi cam atât. Am adus în schimb, până se acomodează, nici nu ştiu cum îi cheamă dacă ne uităm la jucătorii din Portugalia, dacă mă întrebaţi tot numele nu-l ştiu. Ştiţi că jucat din Portugalia, Brazilia au mai multe nume, dacă mă întrebaţi numele complet, nu-l ştiu la fiecare dintre ei", a spus Mihai Teja.

Gaz Metan - FC Botoşani 1-1, în Liga 1

FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a V-a a Ligii I.

A marcat: Mateus Santos Barbosa '23.

0-1, min. 23: Edjouma a pătruns perpendicular în careul gazdelor, după ce a driblat mai mulţi adversari, a pasat în dreapta, la Mateus Santos, care a marcat cu un şut la colţul lung, de la circa şapte metri.

Au evoluat următoarele echipe:

Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu - Romeo (De Moura '29), Matricardi, Yuri, Velisar - Izata (Alceus '74), I. Filip (Lixandru '46) - Horşia (Grădinaru '59), Deaconu (V. Morar '74), Chamed - Irobiso. Antrenor Mihai Teja;

FC Botoşani: E. Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, Edjouma (Chindriş '54), Ongenda - Santos (Torres '64), Sila (Florescu '78), Fili (Petkovski '78). Antrenor Mariu Croitoru.

Cartonaşe galbene: De Moura '60, Lixandru '75 / Croitoru (antrenor) '66.

Arbitri: Ionuţ Coza - Marius Marchidanu şi Ionuţ Bobe - Iulian Călin.

Observatori: Ioan Onicaş şi Ion Craiu.

După acest rezultat, FC Botoşani rămâne pe locul 3, cu 13 puncte, la egalitate cu Rapid, de pe locul 2. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte.

Gaz Metan Mediaş ocupă locul 14, cu patru puncte.

Afla mai multe despre: mihai tejagaz metanreactie 

viewscnt
Articole similare